WordPress-tárhelyszolgáltatás az AWH jóvoltából!

Amikor felügyelt WordPress-tárhelyszolgáltatást keres WordPress-webhelyéhez, elkerülhetetlenül találkozni fog a felhőalapú tárhelyszolgáltatással. A WordPress webhely-felhőszolgáltatás egyre népszerűbb az ügynökségek, szabadúszó fejlesztők, webmesterek és e-kereskedelmi vállalkozások körében, amelyek a sebességet, a megbízhatóságot, a méretezhetőséget és a biztonságot helyezik előtérbe.

Tárhelyszolgáltatás az awh jóvoltából elérhető az awh.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk bátran és tekintse meg ajánlatainkat, hogy a legjobb szolgáltatásokat biztosíthassuk önnek. Ellentétben a megosztott, virtuális privát szerverrel (VPS) és a dedikált tárhelyszolgáltatással, a felhőalapú hosting nem támaszkodik egyetlen szerverre vagy adatközpontra. Ehelyett távoli kiszolgálók fürtjeit használja több adatközpontban, szerte a világon. A Cloud hosting lényegében meghatározott mennyiségű virtuális erőforrást oszt le ezekből a szerverfürtökből a szolgáltatás minden ügyfelének. Ennek az egyedülálló architektúrának köszönhetően a WordPress webhely felhőtárhelye több szempontból is előnyös lehet vállalkozása számára. A WordPress webhely felhőtárhelye általában gyorsabb, mint a hagyományos web hosting szolgáltatások. Ha megosztott tárhelyet használ, akkor webhelyének egyetlen szerver vagy adatközpont virtuális erőforrásaiért kell versenyeznie. És mivel nem ritka, hogy a megosztott szerverek több száz vagy akár több ezer webhelyet is tárolnak, ez nagy versenyt jelent.

A VPS és a dedikált hosting lényegesen jobbak az erőforrások biztosítására, mivel az Öné az egyetlen webhely, amely egy adott gépen fut. De még mindig nem tudják felmérni azt a villámgyors teljesítményt, amelyet egy felhőtárhely-szolgáltató nyújthat anélkül, hogy hozzáférést vásárolna egy globális CDN-hez, például a Cloudflare-hez. További részletekért és az awh szolgáltatásaiért nézzen be az awh.hu weboldalra.