Veszélyes lehet hólánc nélkül télen!

Szereti a hegyeket? Imád síelni? Jól esik nézni a gyönyörű tájat a magasból a szerettei társaságában? Sűrűn jár havas tájakon? Nos, ha ezen kérdések többségére igennel válaszolt, akkor bizonyára nem kell kiselőadást tartanunk Önnek a téli utazás nehézségeiről, illetve arról, hogy a nagy hó milyen módon tudja megkeseríteni az autósok életét!

Hólánc nélkül óvatosan, nem is érdemes nekivágni az ilyen utaknak! A jeges, csúszós, lejtős, extrém módon havas utakon meggyűlhet a baja a közlekedéssel, ha nem vásárol hóláncot a kocsija számára. Ilyen körülmények között nem érdemes nagyon sietni, a legjobb, ha az autónk sebessége nem haladja meg az 50 km/h-t. Hogy miért nagyon fontos még hóláncot venni? Nos, ha az Ön és a családja biztonsága még nem lenne elegendő indok, akkor tudnia kell azt is, hogy egy-egy külföldi út során igencsak nagy pénzbírsággal „gazdagodhatunk”, ha, az ottani szabályoknak megfelelően nem rendelkezünk hólánccal! Egy olyan eszközről van, amelyet akár pár ezer forintért is beszerezhetünk, így a büntetés valóban sokkal komolyabb összeg, mint maga a termék. Természetesen, vásárláskor nem mindegy, hogy milyen méretű hóláncot vásárolunk, azonban nem kell meg megijedni, a méret megállapítása ugyanis nem igényel különösebb szakértelmet, mindössze annyi dolgunk van, hogy előbb megnézzük a pontos gumiméretet. Az, hogy milyen árkategóriájú hóláncot választ, a az Ön személyes preferenciáján múlik, illetve azon, hogy milyen gyakran vezet havas térségekben. Ha csak évente néhányszor autózik ilyen helyeken, akkor egészen nyugodtan választhatja a lehető legolcsóbb modellt is, ha viszont nagyon gyakran jár síelni például, akkor mindenképpen ajánlatos elgondolkodni egy kicsit magasabb árkategóriájú hólánc beszerzésén!

A Kovács Autóalkatrészeknél jutányos áron vásárolhat Thule csodahóláncot a biztonságos közlekedés érdekében! Ezeket a láncokat pofonegyszerű felszerelni, akár néhány másodperc leforgása alatt is felhelyezhetjük őket! Vásároljon Ön is az elvárásainak megfelelő Thule hóláncot!