Vas megyében megbízható klíma szerelő

Klímát vásárolna, de tanácstalan, hogy milyen típust válasszon? Nem igazodik el a sok ismeretlen kifejezés– SCOP, SEER érték, inverter, hőcsatorna között? Tart attól, hogy villanyszámlája jelentősen meg fog emelkedni? A klímavásárlás hosszú távú befektetés, mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni.

Vas megye klíma szerelő tekintetében országos viszonylatban is jól ellátott. Tóth László többéves tapasztalattal segít eligazodni a készülékek között. Az ingyenes helyszíni felmérésen fel fogja tenni önnek a következő kérdéseket: Mekkora helyiséget szeretne Hűteni? Fűtésre is használná klímáját? Mekkora összeget szeretne elkölteni rá? Milyen szigetelés van az otthonán? Mekkora ablakok vannak, milyen magas a belmagasság? Tetőtérbe vagy földszintre szeretne klímát? Ha ezekre a kérdésekre válaszolt, Tóth László tud ajánlani önnek olyan készüléket, ami az ön igényeinek, pénztárcájának legjobban megfelel és minőségben is megbízható.

Nem érdemes megvenni a legolcsóbb készüléket, hosszabb távon kifizetődőbb, ha a gépnek nem kell állandóan 100%-os teljesítményen működnie, sokkal több áramot fogyasztva ezáltal. Az inverteres klíma, amely kiküszöböli a hőmérsékletváltozás miatti állandó ki- és bekapcsolást és állandóan 50% körüli teljesítményen üzemel, sokkal kevesebb energiával képes hűtőteljesítményét leadni. A készülék energiahatékonysági mutatóit jelentik a SEER és a SCOP értékek. A SEER érték mutatja a hűtési üzemmódban a készülék energiahatékonyságát, a SCOP érték a fűtési üzemmód energiahatékonyságáról ad tájékoztatást. A 8,50 SEER érték és az 5,10 SCOP érték felel meg az A+++ kategóriának.   További információt találhat a triplaklima.hu oldalon. Ha még kérdése van, vagy időpontot egyeztetne, keresse Tóth Lászlót a 06308428938-as telefonszámon.