Süngomba a gyogyvarazs.hu weboldalon

A süngomba (Hericium erinaceus) fehér, földgömb alakú gomba, hosszú, bozontos tüskével. Az emberek megehetik, vagy kiegészítők formájában szedhetik őket. A kutatások szerint számos egészségügyi előnyt kínálhatnak, beleértve a gyulladás csökkentését, valamint a kognitív és a szív egészségének javulását.

Süngomba a gyogyvarazs.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes áron, tehát itt a helye nálunk, ha mindent meg szeretne tudni a süngomba kivonatról és megrendelné a készítményt. A Hericium erinaceus, másnéven süngomba javíthatja az idegek fejlődését és működését. Lehet, hogy megvédi az idegeket a sérülésektől is. Ez segíthet megelőzni az olyan betegségeket, mint a szorongás, memóriavesztés, Alzheimer-kór vagy Parkinson-kór. Úgy tűnik, hogy a Hericium erinaceus segít megvédeni a gyomor nyálkahártyarétegét. Ez segíthet a gyomornyálkahártya hosszú távú duzzanatával (gasztritisz) vagy a gyomorfekélyekkel kapcsolatos tünetek javításában. Az antioxidánsok mind a gyulladás, mind az oxidáció ellen küzdhetnek a szervezetben. A gyulladás számos betegséghez hozzájárul, beleértve a cukorbetegséget, a szívbetegségeket és az autoimmun betegségeket.

A süngomba fokozhatja az immunrendszert, részben a gyulladás csökkentésével és az oxidáció megakadályozásával. A tanulmányok azt sugallják, hogy a süngomba fokozhatja a bél immunrendszer aktivitását. A süngomba kivonatok hasznosak lehetnek a szorongás és a depresszió kezelésében. Lehetséges, hogy a süngomba fokozhatja a kognitív funkciókat, de a jelenlegi kutatások főként állatokra vonatkoznak. Amennyiben megtekintené a teljes süngomba kivonat kínálatot és az árakról tudna meg többet keresse fel a gyogyvarazs.hu weboldalt és itt elérhetőségeinket is megtalálja.