Válassza Ön is az IHDE fog implantátumot!

Ha hiányzik egy vagy több foga, akkor a megoldást nem feltétlenül a hagyományos implantálás jelenti. Egyre többen választják az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszert. Ha igazán gyors megoldásra van szüksége, amely valóban hatásos, akkor felejtse el a hagyományos implantálást és válassza az IHDE fog implantátumot!

Fog implantátum ideális választás, ha szeretné visszanyerni eredeti mosolyát! A hiányzó fogak több szempontból hátrányosak és negatív következményekkel járnak. Ha hosszú időn keresztül nem kerül pótlásra az elvesztett fog, akkor a megmaradt fogak rágóereje nagy mértékben csökken. Fennáll a veszélye, hogy a megmaradt fogak bedőlnek és a hiányzó fog irányába mozdulnak. Minél több fog hiányzik, a rágás annál nehezebbé válik, annál több fájdalmat kell kibírni az étkezés során. Talán ennél is nagyobb probléma, hogy mivel hiányoznak a fogak, ezért nem terhelődik mindenütt az állkapocs, így a csont elvékonyodhat, gyengülhet, továbbá az arc és nyak izmai deformálódhatnak. Emiatt nem érdemes várni, jobb mielőbb sort keríteni az implantálásra.

Ha fog implantálás, akkor két lehetőség jöhet szóba. Egyrészt a hagyományos implantáció vagy az IHDE Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer. Utóbbi több szempontból is előnyös. Mindössze hetvenkétóra múltán korona kerül az implantátumra, három napot követően pedig már szilárd ételt rághat. Ennek előnye, hogy nem szokik el a harapástól és arcformája sem deformálódik el. Ráadásul az IHDE implantátum teljesen biztonságos és olyan esetekben is alkalmazható, amikor a hagyományos implantátum nem jöhet szóba. További előny, hogy minimális fájdalommal jár és kevésbé terheli meg a szervezetet. Bővebb információkért célszerű ellátogatni a dentalcenterkelemen.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!