Utasbiztosítás pénztárcakímélő áron

Az utazási biztosítás (bármilyen jellegű) vásárlása előtt vegyen figyelembe három szempontot: Időtartam – hosszú ideig utazik, és utazási egészségbiztosításra van szüksége, vagy inkább rövid szabadságra megy, és elegendő lesz a korlátozott időre szóló biztosítás az Ön számára?

Utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá a legjobb árakkal, ráadásul nálunk a kalkulátort is igénybe veheti, hogy még jobban megismerje ajánlatainkat. A másik szempont, amit figyelembe kell vennie, az az utazás célja: extrém sportokat kíván gyakorolni, vagy inkább nyugodt tengerparti nyaralást szeretne? Hosszú távra utazik, és az utazás alatt dolgozna? A harmadik szempont az úticél: Európába menne? Vagy más kontinensre? Ha elérte célját, van-e esély olyan betegségekkel találkozni, amelyekről az immunrendszere nem tud? Olyan országokba menne, ahol nagyobb a balesetek esélye? Ezen kérdések függvényében kibővíti a lehetséges vészhelyzetek listáját, és képes lesz megfelelő döntést hozni. Bármilyen típusú szabványt is választ, ne felejtse el, hogy a jó biztonság meghaladja a veszélyt.

Betegség, baleset vagy terrortámadás esetén az egészségbiztosítás fedezi a kórházi kezelést és az intenzív ellátást, a mentőszállítást, a gyógyszeres és egyéb orvosi költségeket, a fizioterápiát és a sürgősségi fogászati ​​beavatkozásokat. Az utazás során felmerülő és nem orvosi helyzeteket illetően az utazási biztosítás fedezi a repülés késését, az elveszett vagy megrongálódott poggyászt, a politikai, orvosi vagy természeti katasztrófák miatti evakuációt, az utazás elvesztésével vagy az útlevél/vízum elvesztésével kapcsolatos költségeket, vagy la lopásokat. Ha ennél is többet tudna meg bátran keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt.