Új Opel Combo a nagycsalád kényelme érdekében!

Egy nyaralásra autóval elindulni komoly szervezést igényel. Kiváltképp a logisztika! Hiszen egy 5 fős család, és a rengeteg holmi – főleg ha kisgyermek is van a sorban-, nem kevés helyet igényel.

Az új Opel Combo tökéletes megoldást nyújt minden nagycsaládos és kisvállalkozó számára, akik szeretnék kihasználni a kisteherautó adta lehetőségeket. Az Opelnek eme típusa tele van innovációval, no meg persze hellyel! Küllemére teljes mértékben a modernitás jellemző. Belső tere tágas, remekül pakolható és nagyon praktikus a kialakítása, akár hét személy számára is. Az utastérben való okos csatlakoztathatóság pedig minden utas életét megkönnyíti. A megemelt üléshelyzet lehetővé teszi a zavartalan kilátást és kényelmet. Adatkijelzői a legfontosabb információkat szolgáltatják az út során. A beépített automatikus vészfékezés óva inti a sofőrt gyalogos vagy más járművel való ütközés eshetőségére, s ha a sofőr nem reagál, automatikusan fékez az autó. A Combo a még kellemesebb utazás érdekében panoráma tetővel is kérhető.

A számtalan kiegészítő funkciók, melyek külön igényelhetőek, mind az új Opel Combo utasainak maximális kényelmét és biztonságát szolgálják. Az opelkoros.hu oldal segítségével részletes tájékoztatásban részesülhet bárki az Opel Combo finanszírozásának lehetőségeivel. Ez az autó abszolút jó vétel, amennyiben a kényelmes és biztonságos utas vagy teherszállítás a vásárlók legfőbb prioritása. A vezetési mód megfelelő beállításával pedig minden Combo tulajdonos maximálisan a stílusához igazíthatja autóját. Kérdés esetén, az opelkoros.hu oldalon vehetik fel az ügyintézőkkel a kapcsolatot, vagy a legközelebbi márkakereskedésben kérhetnek segítséget. Rendeljenek a készleten lévő autók közül, hogy mielőbb az új Opel Combo kormánya mögül tekinthessenek a világra!