TyBo Dizájn stúdió batikoló készlet

Vannak, olyan gyerekek, akik imádnak alkotni. Szeretnek gyöngyöt fűzni, építőkockából istállót építeni, hajtogatni, egyszóval minden olyat csinálni, amihez egy jó adag kreativitás szükséges.

TyBo Dizájn stúdió batikoló készlet új szintre emelheti a gyermekek alkotó kedvét. A batikolással sok szülőnek és pedagógusnak az a problémája, hogy elképesztő rendetlenséget és mondjuk ki káoszt okoz a festék, ami gyerekkézben gyakorlatilag bárhova kerülhet, a falaktól kedve a ruhán át az asztalig. Magyarán sokszor a takarítás több időt vesz igénybe, mint maga az alkotás. Azonban a TyBo Dizájn stúdió batikoló készlet segítségével nem kell tartani a felfordulástól. Segítségével a legkisebb művészek is megtapasztalhatják a batikolás örömét. A mágikus keverőgömb segítségével könnyedén elkészíthetők az egyedi pólók. Mivel a keverőgömb egyirányú szeleppel van felszerelve, ezért a festék bejuthat a gömbbe, azonban kijutni már nem tud, így nem kell tartani attól, hogy mindent beterít a festék.

A gyermek biztosan szívesen fog viselni olyan pólókat, amiket ő maga díszített. A batikolás egy nagyszerű lehetőség, hogy a gyermek kiélhesse kreativitását, a TyBo Dizájn stúdió batikoló készlet segítségével pedig nem kell attól tartani, hogy a nagy alkotás közben a festék mindent beterít. Adja meg gyermekének az alkotás lehetőségét, miközben Önnek sem kell attól tartania, hogy az egész lakást ellepi a festék. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon megtekintheti a TyBo Dizájn stúdió batikoló készletet és bővebb információkat tudhat meg róla. Ráadásul további nagyszerű, kreatív játékokat is megtekinthet a webáruház kínálatában kiváló minőségben nagyszerű árakon! A TyBo Dizájn stúdió batikoló készletet hat éves kortól ajánljuk!