Epson tintapatron kiváló árakon

Az Epson egy kiváló márka, így nem csoda, hogy világszerte szívesen teszik be az emberek bevásárlókosaraikba. Ez az Epson márkájú tintapatronokra is vonatkozik.

Epson tintapatronok – Ha tintapatront rendel, akkor érdemes tisztában lenni a lehetőségekkel és a lehető legjobb ár-érték arányú terméket megvásárolni. Először is érdemes tudni, hogy milyen típusú tintapatronok közül lehet választani. Alapvetően két típust tudunk megkülönböztetni, ezek pedig az eredeti és utángyártott tintapatronok. Utóbbinak egyre többen adnak egy esélyt, mivel ezek gyakran tizedannyiba kerülnek, mint az eredeti verziók. Az eredeti verzión megtalálható az OEM kifejezés, ami nem más, mint az Original Equipment Manufacturer. Érdemes tisztában lenni vele, hogy az utángyártott termékek nem hamisítványok. Azok a termékek, amiken megtalálható az OEM kifejezés, azok a készülék gyártója által lettek készítve. Tehát ez azt jelenti, hogy ha az Epson piacra dob egy nyomtatót, akkor kizárólag azok a tonerek kapnak OEM minősítést, amik az Epson által lettek legyártva. Vagyis az utángyártott tintapatronokat nem az Epson készíti.

Az OEM minősítés kapcsán legtöbbször kifogástalan minőségről beszélhetünk, azonban negatívumként tudjuk felhozni, hogy meglehetősen drágák, ezért aki nagy mennyiségben szeretne nyomtatni, annak komoly összegekbe kerülhet a gyakori vásárlása. Utángyártott tintapatronok manapság egyre népszerűbbek, mivel közel hasonló minőséget tudnak biztosítani, mint az eredeti patronok, azonban sokszor tizedannyiba kerülnek, mint azok, így ez további pozitívum. Bővebb információkért látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba és tekintse meg a termékek teljes skáláját! A webáruházban akár elérhetőséget is találhat kérdés esetén.