Mosószer

Természetes, környezetbarát mosószer az Ön otthonába is!

Egyre többen ismerik fel, hogy mindennapi döntéseink, választásaink milyen nagy hatással vannak a környezetre. Éppen ezért sokan szelektíven gyűjtik a műanyag palackokat, vászon táskával mennek vásárolni és igyekeznek újrahasznosított termékeket vásárolni. Ma már a mosószer esetében is választhat olyan terméket, amely amellett, hogy környezetbarát, egyben hatékony tisztítószer, mely új életre kelti a ruhákat.

Mosószer könnyű feladatnak tűnhet, azonban a nők pontosan tisztában vannak vele, hogy ez közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Fontos az ár, a hatékonyság, az illat, az állag és ma már az is fontos kritérium, hogy a mosószer lehetőleg legyen környezetbarát, hogy ökológiai lábnyomunk ne növeljük tovább. A CLEANNE Crystalclean termékcsalád a zöld forradalmat testesíti meg. A CLEANNE tisztítószerek, beleértve a mosószereket természetes hatóanyagú szuperkoncentrátummal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy otthona és ruhái patyolat tiszták legyenek. Ha a CLEANNE tisztítószereket választja, akkor többé nem kell amiatt aggódnia, hogy a takarítás során különféle káros anyagok jutnak szervezetébe. Nem kell gumikesztyűt használnia és a takarítás során folyamatosan szellőztetnie. A CLEANNE termékei nem egyszerűen környezetbarátok, hanem jóval többek annál. Számos teszt bebizonyította, hogy a CLEANNE termékek az élővízbe, természetbe kerülve teljes mértékben, száz százalékosan környezetbarát módon viselkednek. Sőt, ezek a termékek képesek lebontani a kőolajat és annak egyes származékait. Éppen ezért nem kérdés, hogy a CLEANNE a legoptimálisabb választás, ha szeretne környezetbarát mosószert vagy bármilyen egyéb tisztítószert választani!

A CLEANNE folyékony mosószer PH semleges, így gyengéd a bőrhöz, azonban a szennyeződéseket nem kíméli. Fehér és színes ruhák esetében egyaránt alkalmazható. Az áztatást akár egy az egyben kihagyhatja, hiszen a CLEANNE folyékony mosószer e nélkül is kiválóan tisztít, még a makacs foltok miatt sem kell aggódnia. Ha a ház többi részén megpróbál tudatosabbá válni, akkor itt az ideje, hogy a mosást is megreformálja. Mivel a CLEANNE folyékony mosószer nem szappan alapú, ezért tökéletesen alkalmas a technikai aláöltözők és mosható pelenkák tisztítására, továbbá nem kell amiatt aggódni, hogy a folyékony mosószer a ruha vagy anyag pólusait eltömíti. Gondolkodjon tudatosabban, mosson CLEANNE folyékony mosószerrel!