Tegyen a hajhullás ellen!

A hajhullás kellemetlen probléma, mely az ember önbizalmára is kihatással van. A hajhullás elleni készítményeknek és samponoknak nagy piaca van, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a termékek nem igazán hatásosak, így sokan beletörődnek, hogy búcsút kell inteniük hajkoronájuknak.

Hajhullás ellen van megoldás, így nem kell beletörődni a haj elvesztésébe. A különféle hajhullás elleni készítmények csak látszat megoldást jelentenek, ugyanis nem oldják meg a valódi problémát. A hajas fejbőrben a hajtüszők két-három milliméteres mélységben helyezkednek el, így az anyagcsere itt a legintenzívebb. Annak érdekében, hogy a hajhullás csökkenjen és beinduljon a hajnövekedés, helyben kell kifejteni a hatást, tehát ide kell bejuttatni a gyógyszert. Ezt injekcióval lehet elérni. A megfelelő helyre bejuttatott vitaminok, cink és ásványi anyagok már viszonylag kis mennyiségben is nagyszerű hatást érnek el. Az injekcióval közvetlenül a célterületre bejuttatott anyagok sokkal hatásosabbak, mint a szájon keresztül bevett hajvitaminok vagy a samponok, melyek csak pár percet vannak az ember fején.

Az injekciós hajkezelő ampullák természetes anyagokat tartalmaznak tartósítószerek és vegyi anyagok nélkül. A kopaszodáshoz vezető hajhullás legáltalánosabb típusa az androgén alopécia, mely mindkét nemet érinti. Az injekciós hajmegújító kezelés ezzel szemben is igazán hatásos. A kezelés csökkenti a hajhullást, megerősíti a haj szerkezetét, csökkenti a haj oxidációs folyamatait, védi a hajat és serkenti a hajnövekedést. Ha elege van a hajhullásból és a fésűn egyre több összegyűlő hajszálból, akkor érdemes kipróbálni a kezelést. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra és tájékozódjon!