Karácsonyfa webshop a legjobb árakkal!

Ha a karácsonyra gondolunk, sok minden eszünkbe jut. Család. Hó. Egy bögre forró kakaó. De valószínűleg van egy konkrét objektum, amely minden ilyen forgatókönyvben megtalálható: egy karácsonyfa. Az ünnepi hangulat egyszerűen nem ugyanaz, ha egy örökzöld fenyő nem áll magasan a nappaliban ragyogó fényekbe öltözve, egy csodálatos csúcsdísszel.

Karácsonyfa webshop elérhető kedvezményes árakkal és szebbnél szebb kínálattal az online-fenyo.hu weboldalon, ezért itt a helye weboldalunkon ha ön is a legszebb fát választaná ki családjának. Valahányszor a téli napforduló bekövetkezett, az ókori egyiptomiak örökzöld fákkal és koszorúkkal díszítették templomaikat és otthonukat, az ünneplés formájaként. A virágzó növény az örök életet, a békét és a gazdagságot képviselte, ami azért volt fontos, mert a tél egy olyan időszak volt, amikor napistenük, Ra beteg és gyenge volt. A napforduló után Ra lassan fényesebbé és erősebbé vált és örökzöld halhatatlansága az élet diadalát jelképezi a halál felett. Pedig nem csak az egyiptomiak hozták a növényt a beltérbe. Skandináviában a vikingek úgy vélték, hogy az örökzöldek különleges ajándékok Baldertől, a fény és a béke istenétől.

A druidák, az ókori kelta papság szerint az istenek és az emberiség közötti vonal mentén haladva, a 8. század körül kezdtek örökzöldeket hozni az otthonba. Azelőtt a druidák a tölgyfákat imádták bálványukként. A 16. századi német teológus és pap, Luther Márton híres a protestáns reformáció elindításáról. Egyesek szerint a német keresztények fából készült piramisokat építettek, és örökzöldekkel és gyertyákkal díszítették Jézus születésének megünneplésére. Luther a kint fényesen ragyogó varázslatos, csillogó fákon gyönyörködve úgy döntött, hogy elmeséli családjának a gyönyörű jelenetet azzal, hogy behozza a fát, és dróttal és gyertyákkal borítja be. Karácsonyfa rendelésért keresse fel az online-fenyo.hu weboldalt.