Szerezzen be Ön is minőségi komposztálót!

A komposztálásban rejlő lehetőségeket egyre többen ismerik fel. Nem csoda, hiszen tagadhatatlanul nagyon sok előny fűződik a komposztáláshoz. Csak, hogy néhányat említsünk, csökken a háztartási hulladék mennyisége, illetve egy igen értékes, tápanyagokban gazdag réteg jön létre, mellyel táplálni lehet a földet.

Komposztáló beszerzése elengedhetetlen a komposztáláshoz. Természetesen vannak, akik maguk barkácsolják a komposztálót, ugyanakkor, ha ehhez nincs kedve, akkor online is megvásárolhatja, például a sunikft.hu webáruházból. A komposztálás folyamatának első lépése a szükséges eszközök beszerzése. A sunikft.hu webáruház kínálatában többféle komposztáló vásárolható meg. Az Eco-Master tetején egy nagy töltő nyílás található, így megkönnyítve a komposztanyag behelyezését. Az alsó részen pedig nyitható, ezért egyszerűbb a komposzt eltávolítása. Kis kapacitásának köszönhetően kis helyen is kiválóan elfér. Ez a típus fekete színben, illetve háromszáz literes méretben elérhető. Az Eco-King komposztálók ennél valamivel nagyobbak, ugyanis hatszáz literes űrtartalommal rendelkeznek. Ezek a darabok fekete és zöld színben kaphatók.

Akinek igazán nagy komposztálóra van szüksége, annak ajánlott a Thermo-King típust választani, mely négyszáz, hatszáz és kilencszáz literes méretben kapható, illetve zöld színben. Ez a komposztáló habosított fallal rendelkezik, aminek köszönhetően nem tud elszökni a komposztban keletkező hő, így a rothadás folyamata felgyorsítható. A szélvédelem érdekében zárható fedéllel van felszerelve. A komposztáló elhelyezésekor arra is figyelni kell, hogy a komposzt érintkezzen a talajjal. Ha szeretné látni a teljes kínálatot, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a sunikft.hu webáruházba!