Szempilla Akadémia – legyen Ön is sikeres szempillastylist!

Önnek is fontos a szép megjelenés? A nőknél ennek az alapja mindenképpen a jó smink. De egy smink sem lehet teljes a lenyűgöző szempillák nélkül, amelyek kinyitják a tekintetet. Ennek eléréséhez azonban profi szakemberek szükségesek. Amennyiben Ön is egy szeretne lenni közülük, akkor forduljon a Szempilla Akadémiához, ahol színvonalas oktatásban részesülhet kedvező áron, és nemzetközileg is elismert szempillastylistoktól sajátíthatja el a szempillaépítés minden fortélyát.

Egy műszempilla tanfolyam akkor igazán hatékony, ha a szükséges tudást a tanárok megfelelően tudják átadni. Ennek alapja szerintünk a kiscsoportos oktatás, melynek során kellő figyelmet tudunk fordítani minden hallgatónkra. A Szempilla Akadémia ilyen módon már több mint négy éve képez ki sikeres szempillastylistokat. Válasszon Ön is minket, amennyiben elismert profiktól szeretné átvenni a szempillaépítés minden csínját-bínját! Képzéseink között az abszolút kezdők és a már több éves tapasztalattal rendelkezők is megtalálják a magukhoz valót. Velünk még a távolság sem akadály, hiszen az ország 26 pontján érhetők el a tanfolyamaink, így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb esőt. Válasszon hát minket, és sajátítsa el a kellő tudást akár már egy nap alatt!

Amennyiben Ön is a legjobbaktól szeretne tanulni, és ez által a legjobbá szeretne válni, akkor mindenképpen a Szempilla Akadémia mellett tegye le a voksát! Lépjen be hát Ön is elégedett hallgatóink körébe, akik mind hasznosítható tudással a kezükben távoztak tőlünk! Keresse fel weboldalunkat, a szempillaakademia.hu-t, ahol további információkat kaphat az induló kurzusainkról, és azok helyeiről! A kapcsolatot felveheti velünk a +36 20 325 6621-es telefonszámon vagy az info@szempillaakademia.hu e-mail címen is. Válasszon minket, és ígérjük, nem fog csalódni!

Vélemény, hozzászólás?