Szedőplatform kedvezményesen beszerezhető a penda.hu-n!

Az általunk gyártott különféle modellek nagyon sokoldalúak és könnyen alkalmazkodnak minden növényhez és minden felhasználó igényéhez, illetve betakarítási módszeréhez.

Szedőplatform igen olcsón várja a penda.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és tekintse meg platformjainkat, amelyeket akciós áron hazavihet.  Általában a gyártók arra törekszenek, hogy megtalálják az egyensúlyt az újdonságok és a könnyű használat között. Egyes gépek képesek a platform felületének vízszintbe állítására akkor is, ha a kerekek oldalsó lejtőn vannak. Mások szonárérzékelővel rendelkeznek, hogy a sorban önközpontosítsanak. Más gépek vákuumcsöveket vagy szállítószalagokat tartalmaznak, hogy az almát a dolgozó vedréből finoman a kukába szállítsák. Mindazonáltal ezek a funkciók mozgó alkatrészeket vagy elektronikát igényelnek, ami speciális képzést jelenthet a működtetéshez és javításhoz, nem beszélve a több pénzről.

Nem minden termelő szeretné ezt, inkább azokat a gépeket részesíti előnyben, amelyeket a belépő szintű dolgozók szedés közben is kezelhetnek. A Pendánál van egy innovatív és egyedi rendszer, ami segíti a gyümölcsgyűjtést. A gép egyenként szállítja a gyümölcsöket gumitálakon keresztül, elkerülve mindenféle zúzódást, defektet vagy karcolást. A kialakítás lehetővé teszi, hogy a gyümölcs felemelkedjen, majd leengedje a gyümölcsöt, és ütés nélkül megtölti a tartályt. A karok kialakításukból adódóan 180 fokos munkaszöget tesznek lehetővé, így a gyümölcsöt egyenként a tálak közepére vezetik. Az eleje 270°-os elforgatást tesz lehetővé, ami megkönnyíti a sorokba való belépést. További részletekért és rendelésért keresse fel a penda.hu weboldalt, ahol elérhetőségeinket is megtekintheti, ha bármi kérdés merülne fel.