Szabadulószoba – Életre szóló élmény!

Fizetni azért, hogy bezárjanak egy szobába, hogy aztán kijuss onnan? Őrültségnek tűnik? Pedig ez az egyik legszórakoztatóbb dolog a világon! A szabadulószoba nagy népszerűségnek örvend, ráadásul hazánkban is számtalan lehetőség van a szabadulásra!

Szabadulószoba eleinte csak online játék verzióban létezett. Azonban mióta a valóságban is lehetőség van kiszabadulni a szabadulószobából, azóta tovább nőtt a játékok népszerűsége. A szabadulószobából nem egyedül kell kiszabadulni, hanem csapatban, ami azért is jó, mert kiváló szórakozást nyújt a családdal, barátokkal, ismerősökkel! Sőt, akár csapatépítő gyanánt is tökéletes, elvégre mi hozná össze jobban a kollégákat, mint egy közös cél, még pedig kiszabadulni egy szobából, ami tele van megoldandó rejtélyekkel. A szabadulószoba olyan rejtett képességeket is előhozhat, amikről rég elfeledkeztél a szürke hétköznapok során. Szóval érdemes felkarolni a barátokat, családtagokat és próbára tenni magatokat, mennyire tudtok együtt dolgozni csapatként. A közös munka és a logikus gondolkodás elengedhetetlen része a szabadulásnak!

Szabadulószoba-univerzum a nagyvárosokban!

A szabadulószoba-univerzum mára hatalmasra tágult, így számtalan nagyvárosban van lehetőség próbára tenni magad! Minden szabadulószoba más és más, ezért, ha kipróbáltatok egyet, akkor még számtalan másikat tudsz kipróbálni. Biztos lehetsz benne, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek! A szabadulószoba egy izgalmas kalandfröccs, amiről még hosszú ideig fogtok beszélni. Érdemes kipróbálni, biztosan felejthetetlen élmény lesz! Bővebb információkat az exittheroom.hu weboldalon találsz, ahol megtekintheted a budapesti és debreceni szabadulószobákat is!