Sok-sok ajándék nagypapának

Szülőként kénytelenek vagyunk határokat húzni, olykor szigorúnak lenni gyermekünkkel, ha nem szeretnénk, hogy a ma még cukin duzzogó csöppség egy nap nagyszájú, szemtelen kamasszá váljon. A nagyszülők viszont pont ellenkezőleg gondolkodnak, elvégre papának és mamának egy dolga van, elkényeztetni a kisunokát.

Nagypapának ajándék vásárlás sokszor komoly fejtörést jelent. Elvégre nem könnyű kitalálni, hogy minek örülne. Amíg az unoka kicsi, addig a gyermekrajzok, különféle kézműves apróságok tökéletes opciónak bizonyulnak. Később ezeket jellemzően felváltják a különféle egyéb meglepetések, akár személyre szabott formában is. Természetesen az apukánk számára is kifejezhetjük, hogy mennyire jó nagyszülőnek tartjuk, különféle szívhez szóló ajándékokkal. Ahelyett, hogy valamilyen sablon, személytelen dolgot vásárolnánk, érdemes egy kicsit kreatívnak lenni és olyan dolgot választani, melynek hosszú évek múltán is szívbéli jelentése van. Egy saját fotóval készített vászonkép, esetleg fotómontázs ideális választás, ha a falra kiakasztható, egyedi dekorációval szeretnénk meglepni a nagyszülőt. Ez nem csak a nagypapának, hanem a nagymamának is szuper ajándék, akár közös meglepetés formájában.

A nagypapák nagy része nem jön zavarba, ha valami elromlott vagy kalapácsot, esetleg egyéb szerszámot kell kézbe venni. Ha már szerszám, akkor miért ne nyújthatnánk át egy egyedi üzenettel ellátott darabot, esetleg egy olyat, ami névre szól vagy az unokák neve van feltüntetve rajta. Lehet ez egy multiszerszám, colostok, de akár egy sörnyitó vagy dugóhúzó is könnyen egyedivé varázsolható. A frappáns felirattal ellátott pólókról sem feledkezhetünk meg, melyet minden vagány nagypapának érdemes megvásárolni. Szerencsére nagyon sok alternatívából lehet válogatni.