Professzionális ötrétegű cső kedvezményesen!

A megemelt hőmérsékletű polietilén cső 5 rétegből áll. Az első és az ötödik réteg PE-RT 1 típusú anyagból készül. A második és negyedik réteg az EVOH réteg rögzítésére szolgáló ragasztóréteg. Ez a réteg garantálja, hogy a cső leállítja az oxigén diffúziót. Az U-cső nem áteresztő az oxigén diffúzióval szemben.

Ötrétegű cső rendelhető a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalra látogatva, tehát ne menjen messzire, rendeljen csöveket kínálatunkból és nem fogja megbánni. Az 5 rétegű cső öt rétegből áll: térhálósított polietilén, ragasztó, oxigénzáró, ragasztó, térhálósított polietilén. A ragasztórétegek hőreakcióval kötik össze a térhálósított polietilén két rétegét a központi gátréteggel. A záróréteg közvetlenül a közepén van, ez megakadályozza, hogy a cső megsérüljön a karcolástól, és ne csökkenjen a nedvesség miatti teljesítménye. A konszolidált csöveknek vagy ötrétegű csöveknek számos előnyük miatt, mint például a rugalmasság, a nagy hőtűrés és az alacsony lineáris tágulási együttható, számos alkalmazási lehetőséget kínálnak hideg- és melegvíz-vízvezeték-rendszerekben, légkondicionáló hálózatokban és fűtési rendszerekben, padlófűtési rendszerekben stb.

A külső és a belső réteg polietilén alapú polimerből készül, amely két réteg ragasztóval van rögzítve az alumíniumlemezből készült középső réteghez. A Ferenczi Épületgépészet ipari csoport ötrétegű csövek gyártása során a legjobb nyersanyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzák, hogy a termékeket a legmagasabb higiéniai és műszaki szabványoknak megfelelően biztosítsák. További részletekért és ötrétegű csövek rendeléséért keresse fel bátran weboldalunkat a ferencziepuletgepeszet.hu-t és itt megtalálhatja a legjobb csöveket akciós áron, villámgyors kiszállítással.