Páramentesítő használata javasolt pára gondok esetén!

Még akkor is, ha a házát, lakását vagy irodaházat tisztán tartja, allergének megtalálhatók és nedvességben fognak virágozni. A korlátozott szellőzéssel rendelkező kis területek, például az alagsori lakások, általában száraz éghajlaton is hajlamosak a nedvességre. Ha Ön vagy egy szeretett személy allergiában szenved, vagy nedves éghajlaton él, a páramentesítő használata hozzájárulhat az egészségesebb élethez.

Páramentesítő használata javasolt, ezért kattintson bátran a fisherklima.hu weboldalra, és itt mindent megtudhat a páramentesítőkről és azok előnyeiről.  Hasznos lehetne az otthona számára az egész ház páramentesítése? Különösen akkor, ha nedves vagy zord éghajlaton él, ha a háztartásában bárki allergiában vagy asztmában szenved, ha sok kondenzációt észlel az ablakokon és a tükrökön, vagy ha penész problémákat tapasztal. Az otthoni páramentesítő úgy működik, hogy eltávolítja a felesleges nedvességet és a páratartalmat a levegőből, ami segíthet a fent említett problémák némelyikének enyhítésében. Az 50% feletti páratartalom poratkákat, penészeket képes befogadni, ami kiváltja ezeket az allergiákat és más egészségügyi problémákat. Míg a páratartalom változhat az évszakok, az időjárás, az energiafelhasználás, a levegő cirkulációja és egyéb tényezők miatt, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a relatív páratartalom 30% és 50% közötti megtartása jó cél, 45% a legjobb a kényelem érdekében.

A nyári hónapokban az átlagos belső páratartalom esetében magasabbra számíthat, a téli hónapokban pedig valószínűleg alacsonyabbra. Az otthoni relatív páratartalom szintjét felmérheti egy higrométer nevű készülékkel, amelyet a háztartási boltokban lehet megvásárolni. Számos allergén és allergiát kiváltó tényező, például a poratka és a penész elősegíti a nedves környezetet. További információkat a fisherklima.hu weboldalon talál.