Hegyikristály alacsony áron rendelhető

Vannak példák a hegyikristály ékszerekben való felhasználására a régészeti leletek során, még a sumér és a mezopotámiai civilizáció idején. A tiszta kvarc vonzerője az évszázadok során erőteljesen érvényesült (lásd különösen a viktoriánus intagliókat), de valószínűleg az art deco korszakban (a háborúk között virágzó, merész, letisztult és kreatív formák kreatív virágzása) valószínűleg a legismertebb és legünnepeltebb.

Hegyikristály alacsony áron vár mindenkit az asvanyajandek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent arról, hogy miért érdemes ilyen kristályokat viselni. Az olyan ékszerészek, mint Cartier és Van Cleef, valamint Boivin és Belperron, a fekete onyx, a platina és a gyémántok mellett hegyikristályt alkottak az Art Deco palettájából. Gloria Swanson híres Cartier Deco mandzsettája erőteljes példa erre, akárcsak a Belperron Boivin hegyikristály és hematit karkötő, amelyet néhány hónappal ezelőtt is lehetett kapni nálunk. Az anyag továbbra is erősen ragaszkodik az ékszerészek képzeletéhez. A kvarc megszállottjai vagyunk. Otthonunk is tarkított velük, mint totem, mint objektum, és olyan öröm használni őket ékszereknél is.

A hegyikristály esztétikus és spirituális is egyben. Mindannyian tudjuk, hogy a lélek gyógyításához használták őket évezredek óta a gyógyításban. A tiszta kvarc, amely segít énünkre hangolódni, segíti az intuíciót és az összpontosítást, és megnyugtat majd gyógyít. Régen a hindu kultúránkban is bálványok készítésére használták. A leghatalmasabb istenségek, kristályból készülnek és drágakövekkel tarkítottak. Az imagyöngyök szintén hegyikristályból készülnek. Webáruházunkban minőségi hegyikristály karkötőket rendelhet, amelyek különböző előnyökkel rendelkeznek ezért érdemes kipróbálni őket. Amennyiben többet tudna meg kattintson az asvanyajandek.hu weboldalra.