Örökzöld műfű pázsit minden igényhez

Zöld oázis hangulat hazánkban is, a Te kertedben is, műfű pázsittal.

Pillanatok alatt örökzöld kert varázsolható a műfű pázsitokkal. Bármilyen felületre, bármekkora területen, bármilyen igényhez.

A műfű legnépszerűbb új élete:

  • Medence köré, hogy tökéletes nyara legyen a családnak. Egy olyan kertnél, ahol medence is van, a műfű igazi aduász. A műfű pázsit ezen a területen tökéletesen komfortos környezetet nyújt. Nincs sár, nincs víztócsa, nincs piszok, csak az önfeledt szórakozás van. Nincs zajos fűnyírás és vízpazarlás a z öntözés miatt. Medence köré műfű többféle szálhosszúsággal is választható. Attól függ mi az elképzelés. Egészen a 4 cm hosszú élethű műfű pázsitig is válogathatsz.
  • Műfű a kertbe, a gyerekeknek. Egy kis játszótér, játszó terület külön a gyerekeknek? Imádni fogják a műfű pázsittal készített játszóteret, ahol önfeledten és biztonságosan focizhatnak, rohangálhatnak.
  • Műfű kocsibeállóhoz. A műfű pázsit a térköves kocsi beálló közötti teret gyönyörűen kitölti. Miért kellene az egész udvart betondzsungellé változtatni? Ha nincs időd füvet nyírni, de nem szeretnéd megvonni magadtól és a családtól a szép zöld látványt, akkor válasszátok a műfű pázsitot.
  • Műfű a teraszra. Ha csak teraszod van, udvar nélkül, akkor is részese lehetsz a zöld környezetnek. Mediterrán hangulat alakítható ki az élethű műfű pázsittal, a teraszon is. Örökzöld műfű szőnyeg, napernyő, napozóágy, koktélok és az élet élvezete.
  • Műfű a rosszalkodó háziállatoknak. Ha szélmalomharcot vívsz a kutyáiddal, akkor is jó ötletnek bizonyulhat, ha a műfű pázsitot választod. A műfű állatbarát, nem tartalmaz káros anyagokat. A kutyusok nem tudnak kárt tenni benne. Nincs többé ásás, sarazás és rosszalkodás. Van helyette boldog futkározás és játék a gazdival.
  • Műfű az éttermeknek teraszra és akár beltérbe is. Nagyon népszerű lett a műfű a vendéglátók körében is. Szeretik a vendégek is,
Műfű
Műfű

A sort napestig tudnám még sorolni. Némelyik műfűnek annyira valósághű a megjelenése, hogy a természetes fűvel könnyen összetéveszthető. A műfű kényelmes, nem igényel törődést és karbantartást, mégis egész évben tökéletes örökzöld színben pompázik minden kertben. Ha valakinek nincs elég ideje arra, hogy kertjét rendszeresen, hetente gondozza az évnek azon felében, amikor úgy nő, mint a gomba, akkor a műfű pázsit telepítése megoldhatja a problémát. UV rezisztens, nem fakul ki. Nem kell gyomirtózni, öntözni, nyírni és 100%-ban újrahasznosítható.

Legyen mindenkinek gyönyörű zöld kertje műfű pázsittal burkolva.