Origami bikini a legjobb áron!

A nyár javában itt van és a tengerparti szezonhoz rohamosan közeledve mindannyian szembesülünk azzal a túlzott szorongással, hogy testünket és szekrényünket elő kell készíteni az összes tervezett úszáshoz és napozáshoz.

Origami bikini rendelhető az onlineturi.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a szebbnél szebb bikinik között.  A tengerparti szezon előtt biztosan észreveszi, hogy minden bizonnyal beporosodott a tavalyi bikini. Ha az alakja nem sokat változott, és még mindig tetszik, hogyan néz ki bennük, akkor szerencséje van – nem kell átvészelnie az új bikini kiválasztásának gondját. A mellszélességet a mellkas teljes pontján kell mérni. Ne szorítsa túl szorosan a mérőszalagot – képesnek kell lennie arra, hogy mélyen lélegezzen. Derék: a dereka a törzs legszűkebb része. Ne felejtse el, hogy ne húzza be a gyomrát! Csípő: a csípő a legszélesebb pont a dereka alatt. Magas csípő: ez is csípőmérés, de a csípőgörbe tetején történik – nem a legszélesebb pontján. Ha a testalakja homokóra, akkor szerencsés ember! Ez a sziluett természetesen arányos és kiegyensúlyozott. A legfontosabb, hogy kiemelje szép, világosan körül határolt derekát és remek lábait – ilyen bikinit kell keresni.

Homokóraként viselnie kell: felsőrészeket hevederekkel a váll közepén és egyszerű vagy zsinóros bikini alsóval. Az Ön esetében az egyszerűség kritikus; ezek a minimalista bikinik nem vonják el a figyelmet a gyönyörű sziluettről. Pánt nélküli vagy bandeau felsőrész, egyszerű alsóval szintén jó választás és a fodros vagy díszített bikinis készletek is, amelyek hangsúlyozzák a görbéket. Győződjön meg arról, hogy a felső és az alsó színe megegyezik – a színek keverésével aránytalanul nézhet ki a teste. További információkért és bikini rendelésért nézzen be az onlineturi.hu weboldalra.