Ön is szeretne az ablakhoz külön széljegyzetet?

Mindazok, akik a nyílászárórendszereiket külön kategóriába sorolják, mindenképp jól döntenek, ha a Thermopane Salamander Streamline 76-ot választják. A Siegenia márka legjobb ár-érték arányú terméke kétségkívül a Salamander Streamline 76. A megfelelőnél is jobb, mondhatni kiváló műszaki paraméterek egyenesen a prémium kategóriába emelik, viszont a középmezőnybe tartozik, ami szintén pozitívum.

Az ablakhoz tartozó külön széljegyzet kapcsán ezen a linken tudhat meg bővebb információkat! Na, de mit érdemes tudnia Salamander Streamline 76 ablakok kapcsán? A legfontosabb, amit kiemelünk, hogy német minőségi öt légkamrás műanyag ablak profil, mely német prémium minőségű alapanyagok felhasználása által készült. Alkalmazása által RC2 biztonsági szintet is el lehet érni. A hangszigetelés 45 decibelig tart, ami IV-es zajvédelmi osztályt jelent. A Salamander Streamline 76 ablakok horgonyzott acél merevítővasakkal rendelkeznek, melyek legalább 1,5 milliméteresek. Ha szeretné ezt a típusú ablakot otthonába, nem kell aggódnia, hogy vajon passzolni fog-e otthonába, hiszen színes és fehér kivitelben is választható. Összesen negyvenöt színárnyalatban lehet választani.

A Salamander Streamline 76 a legmodernebb ablaktechnológiával rendelkezik, illetve ambiciózus megjelenéssel és elegáns dizájnnal. Mivel ezek a Salamander ablakok igazán sűrű szerkezettel rendelkeznek, emiatt teljes mértékben időjárásállók és ami nagyon fontos, hogy könnyedén karbantarthatók. Az ablak profil időjárás-védelemmel ellátott központi tömítése maximális élettartamot és optimális szigetelést biztosít. A kettős üvegezésű rendszer két tömősíkból áll, aminek köszönhetően garantált a betörés elleni védelem, a totális hővédelem, illetve a hangvédelem.