Nincs több kémiai anyag, csak a természetes süngomba!

Szerencsére egyre többen próbálják megóvni egészségüket anélkül, hogy különféle kemikáliával tömnék magukat, melyeket a gyógyszergyártó cégek napról napra próbálnak propaganda segítségével letuszkolni az emberiség torkán.

A süngomba azon természetes gyógymódok közé tartozik, mely alkalmazásával test és lélek egyaránt feltöltődhet. A benne található magnézium, foszfor, vas, cink és a többi nyomelem olyan ásványi anyagforrássá varázsolják ezt a csodálatos élőlényt, amiből nem biztos, hogy lehetne másikra lelni természetes közegben. A gondos munkával előállított kivonat növényi glicerinnel keverve kerül a 250 ml-es kiszerelésű üvegcsékbe, így nyújtva egy szirupos állagot a fogyasztóknak. Alkalmazása történhet vízzel vagy gyümölcslével hígítva, valamint magában is megihatják azok, akik kedvelik a markánsabb gomba ízt.

A süngomba kivonat rendkívüli hatásai közé tartozik, hogy gyógyírt nyújt a reflux és más gyomor, illetve emésztőrendszeri betegségekre. Emellett antioxidánsainak köszönhetően megvédi az érfalakat, így a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében is óriási szerepet játszik. Hatóanyagainak vércukorszint csökkentő hatásait is felfedezték már. A süngomba gyulladás és fájdalomcsökkentő hatásának köszönhetően hozzájárul a stressz és a szorongás oldásához, a jó kedélyállapot eléréséhez. Étrend kiegészítő használata során továbbra is figyelni kell a bevitt táplálék megfelelő mennyiségére és minőségére, valamint arra, hogy a kiegészítő fogyasztási javaslata ne legyen túllépve! A gyogyvarazs.hu többféle szállítási és fizetési módot is kínál vásárlóinak, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye számukra az online vásárlás élményét. Keressék fel a webshopot mielőbb és adják le rendeléseiket, hogy a süngomba kivonat mihamarabb elkezdhesse kifejteni jótékony hatásait!