Mikulás rendelés – Karácsonyi Mikulás Műsor

A Repertoár Műsor Iroda mindig is a szórakoztatást tartotta szem előtt, bármilyen műsorról is volt szó és ez a Karácsonyi Mikulás Műsor kapcsán sincs másként.

Mikulás rendelés esetén mire lehet számítani? Nos, ha a Repertoár Műsor Irodától rendel, akkor kétféle lehetőség közül lehet választani. A Mikulás házhoz is mehet, de akár komplett karácsonyi műsor is rendelhető. A karácsonyi műsorok közt három csomag van, ami pénztárcához és gyerekek számához mérten tudja rendelni. Ehhez egy kis segítséget is találhat a leírásban. A kisebb fajta karácsonyi műsorokra, ahol nagyjából húsz gyerek van jelen tökéletes a legkisebb csomag. A kisebb céges rendezvényekre, bölcsődei vagy óvodai karácsonyozásra nagyszerű ez a csomag. Az eggyel nagyobb csomag esetén már krampusz is jár a mikulás mellé, aki műsorvezető szerepet is betölt. A legkeresettebb a legnagyobb csomag, aminek keretein belül nem csak a mikulás, de két krampusz is részt vesz az interaktív műsorban. Ez a csomag tökéletes akár nagyobb intézményi karácsonyi műsorokra is, ahol akár 50 gyerek is jelen van.

A másik típus, a Mikulás házhoz megy. Itt akár napra vagy órára pontosan lefoglalhatja a Mikulást. Ezt inkább kisebb rendezvényekre, 2-8 éves gyerekek számára ajánlott. A Mikulások kiváló minőségű ruhában érkeznek és kiválóan szórakoztatják a gyerekeket. A Mikulás napra még sokáig fognak emlékezni a gyerekek. A nagy pocakos, puttonyos Mikulás szívesen fogadja a gyerekek énekeit, verseit és a gyermekeket ajándékokkal lepi meg. A kedves Mikulás minden gyermeknek örömet okoz. Ha bővebben szeretne tájékozódni a programokat illetően, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el musor-iroda.hu weboldalra, ahol megtekintheti a csomagokat és az árakat is.