Microsoft navision jó áron!

A Dynamics NAV „Navision” növelésével a legújabb fejlesztések közé tartozik a fontos információk megosztása a vállalaton belül a jobb döntéshozatal érdekében és a tudásmegosztás. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Microsoft navision vár minden kedves érdeklődőt a devit.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és megtekintheti a teljes navision leírást. Ezt a jobb üzleti intelligencia, például a PowerBI, és más, a Microsofthoz kapcsolódó alkalmazások, például a Microsoft CRM (most Dynamics 365 for Sales) Office 365 és a PowerApps révén érik el, amelyek egyedi üzleti funkciók, amelyek az adatok összekapcsolása nélkül használhatók egyedi szoftverfejlesztésre. Ez a szoros integráció más hasznos üzleti alkalmazásokkal fokozza a Dynamics NAV azon képességét, hogy könnyen hozzáférhetővé tegye a releváns és működőképes információkat. A Microsoft Dynamics NAV-ot továbbra is frissítik és gyakrabban adják ki. A jelenlegi verzió a Dynamics NAV 2018 nevet viseli, és javításokat tartalmaz a pénzügyi menedzsmentben, a dokumentumkezelésben, továbbfejlesztett üzleti ismeretekben, kibővített felhőkapcsolatban más felhőalapú szolgáltatásokkal, valamint mélyebb integrációban más Microsoft-alkalmazásokkal. Ez a megoldás telepíthető helyben vagy a felhőben.

A legújabb ERP-kiadás most a Microsoft Dynamics NAV információkat és a fejlesztéseket egy új felhőalapú ERP-telepítésbe helyezi, és a Microsoft Dynamics 365 Business Central nevet viseli. A Business Central egy felhőmegoldás, amely a Microsoft Dynamics NAV gazdag funkcionalitására épül, és alkalmazkodik az üzleti alkalmazások kiterjesztéséhez más Microsoft Cloud Services szolgáltatásokhoz, például az Office 365, a Microsoft Flow, a Power BI és a PowerApps-hez. Amennyiben többet tudna meg itt a helye a devit.hu weboldalon.