Mennyezeti lámpa várja online

A modern LED-es mennyezeti lámpák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakástulajdonosok és a belsőépítészek körében. Akár konyhát, irodát vagy akár fürdőszobát szeretne megvilágítani, a mennyezeti lámpa kiváló választás!

Mennyezeti lámpa várja online az egloshop.hu weboldalon, ahol megtalálhatja a legszebb mennyezeti lámpa kínálatot a rendelés részleteivel együtt! Fontolja meg, mennyi ideig tart egy normál izzó. Nem sokáig, igaz? A LED izzókkal elfelejtheti a végtelen bolti utakat, hogy új izzókat vásároljon, majd a létrákon vacakoljon. Akár 25.000 óra használatot érhet el a LED izzókkal. Ez körülbelül tíz évet ér normál használat mellett. Mindezeken felül a LED izzók azonnal felmelegednek, és többféle világító színben kaphatók. Válassza a meleg fehéret a belső lakóterekhez (3000 Kelvinig), az univerzális fehéret az irodahelyiségekbe (3300 – 5300 Kelvin) és a nappali fényt a pincébe vagy a mosókonyhákba (5300 Kelvintől felfelé). A legtöbb LED-es lámpa beépített, de ellenőrizze a műszaki adatokat a termékoldalon. Ha a műszaki specifikációban nincs megadva alaptípus, akkor az egy beépített izzó. A beépített izzók 20 000–25 000 üzemórát tesznek lehetővé – ez körülbelül tíz év.

Ha felújítást tervez, vagy új helyiség építése előtt áll, fontolja meg beltéri világítási megoldásának a mennyezeti lámpák LED-ekkel történő kiegészítését. A jól megválasztott mennyezeti lámpa tökéletesen bevilágítja az életteret, sőt akár dekoráció gyanánt is szolgál. Érdemes alaposan felmérni a kínálatot és a helyiség stílusához leginkább passzoló lámpatestet választani! Bővebb információkért látogasson el az egloshop.hu webáruházba és tekintse meg a széleskörű kínálatot, amiből meg tudja rendelni az Önnek leginkább tetsző mennyezeti lámpát!