Masszázságy – a relaxáció házhoz megy

Sokunk részéről alap követelménynek számít, hogy ha már igénybe vesszünk egy masszázsszolgáltatást, akkor gondoskodjanak az alapvető feltételekről és a magas kényelemről.

Masszázságy magas kínálatával várja minden kedves vásárlónkat a www.masszazsagyoutlet.hu weboldalára kattintva. A honlapunkon kedvére válogathat, az Ön igényeinek megfelelően. Kínálunk fa és fémszerkezetű ágyakat, azon belül is megtalálhatóak az extra könnyű szerkezetű ágyak is. A masszázságyak 70 cm széles és 192 cm hosszúak, de bővíthetők plusz kar és fejtámlával, mellyel 95 cm széles és 225 cm hosszú lesz az ágyunk. A teherbírásuk 250 kg. A masszázságyak lényege, hogy stabil, de ennek ellenére nagyon könnyen mozgathatóak legyenek. Manapság sok estben találkozhatunk, olyannal, hogy a masszőr házhoz megy. Ilyenkor fontos, hogy könnyű szerkezetű ággyal rendelkezzünk. A honlapunkon 2 és 3 zónás ágyak közül válogathat. A 3 zónás ágyak rendelkeznek azzal a plusz funkcióval, hogy 8 fokozatban állíthatóak. A szerkezetétől függetlenül a masszázságyak több színben is beszerezhetőek, mint pl. bordó, menta, narancs, kávé, fekete, bézs, mahagóni.

A honlapunkra látogatva bővebb információval rendelkezhet egy-egy ágy típusáról és megtekintheti a teljes kínálatunkat. A kínálatunkban fellelheti az ágyakhoz színben tökéletes illő hengerpárnáinkat. Továbbá a higiéniai termékeinket, mint pl. lepedők, törölközők, fertőtlenítőszerek. Minden megvásárolt masszázságy mellé 1 év garanciát és egy hordozótáskát adunk ajándékba. Amennyiben felkeltettük érdeklődést keressen fel bennünket személyesen, Budapesten a Pál Károly utca 18-as szám alatt. Illetve érdeklődhet a +36 30 38 66 334 telefonszámon, vagy írjon az info@masszazsoutlet.hu e-mail címre.