Különleges erdei extrém szállás

Ha különleges szálláshelyet keres és egy nyugalmas hétvégét szeretne eltölteni párjával, akkor válassza erdei lombházainkat, amelyek esztétikusak, tágasak, kényelmesek és nincs nyoma sem a város szennyezett levegőjének. Weboldalunkon lehetősége van kibérelni valamelyik lombházunkat: van bükk lombházunk, tölgy lombházunk, éder lombházunk, illetve juhar lombházunk is, amelyek között bátran lehet válogatni.

Extrém szállás igen jó árakkal elérhető a treehouses.hu weboldalon, tehát ha ön is különleges és nem mindennapi szállásra vágyik, akkor keressen fel minket, hiszen lombházaink az erdő közepében épültek, tehát itt garantálta a nyugalom, a csend és a béke. Ha maga mögött szeretné hagyni a stresszt és a mindennapi fáradalmakat, akkor forduljon hozzánk, hiszen lombházainkban luxus körülmények között pihenhet párjával, és érdekes programokon is részt vehet, amelyek által megismerheti a lombházak környékét is. Nálunk egy forró pezsgős medencében is levezetheti a feszültséget, méghozzá odakint a szabadban, tehát valóban megéri hozzánk fordulnia.

Weboldalunkon kérhet árajánlatot is attól függően, hogy hány éjszakára szeretné kibérelni erdei szálláshelyeinket. Amennyiben megtekintené képgalériánkat, vagy esetleg bővebb leírást olvasna a lobházakról, az árakról és a szállásfoglalásról, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat a treehouses.hu-t, és itt megtalálhatja teljes leírásunkat. Ha kérdések merülnének fel a lombházakkal kapcsolatban, vagy kérdezni szeretne az árakról, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@treehouses.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 618 9900 telefonszámot és csapatunk igyekszik majd minden kedves érdeklődőnek mihamarabb pontos választ adni.