Kovács Autó története és az alkatreszek.hu webáruház

Az alábbiakban egy olyan autóműhely történetét ismerhetjük meg, mely messze földön híres volt ügyes kezű mérnökéről, aki minden autót képes volt helyrehozni és egy webáruházét, ami országos lefedettséggel rendelkezik. A kettő pedig szorosan összekapcsolódik.

Kovács mérnökkel és autóműhelyével kezdődött minden, amiből mára egy egész országot lefedő autóalkatrész webáruház lett. A Kovács autóműhely messze földön híres volt arról, hogy kifogástalan minőségben dolgoztak, innovatív megoldásokat alkalmaztak és még a ritka, nyugati típusú gépjárművek bajaira sokszor csak ebben a műhelyben találtak megoldást. A családi műhely szomszédságában lévő autóalkatrész kis és nagykereskedés egyre mérvadóbbá vált, azonban ekkorra a műhely feladatait Kovács István mérnök már nem tudta tovább ellátni. Kár lett volna elfeledni a legendát, ezért az udvarban két beálló hellyel, aknával, modern emelővel a régi telephelyen új szerviz indult. Napjainkra az új szerviz nyolc beállóval rendelkezik, váróval, modern fogadóépülettel, raktárral és a legkülönfélébb problémákat is képesek orvosolni. Ezenkívül márkaszervíz és autómosó is kialakításra került, valamint a szolgáltatások palettája is kibővült.

A kereskedés számára az újdonságot az alkatrész webáruház fellendítése jelentette. Manapság az egyik ágazat támogatja a másikat. Mindezek fényében nem csoda, hogy elképesztően nagy ügyfélkörre tettek szert, aminek következménye, hogy komoly hangsúlyt kellett fektetni az effektív ügyfélkommunikációra. A webáruházban és a szervizben közös, hogy komoly sikereket értek el és kiemelkedően hatékonyan működnek. Ha kíváncsi a teljes történetre, akkor javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba.