Kötött puff – a lakás vidám pontja

Gyerekkorunkban sokunknak volt babzsákja, melybe olyan jó érzés volt belezuhanni és kedvünk szerint elhelyezkedni. Felnőttként az ember visszaemlékszik erre a kényelmes ülő vagy fekvő alkalmatosságra és szívesen venne újra egyet. Viszont ormótlan, nagy helyet igényel, nem illik a berendezéshez, így kénytelen lemondani róla.

Kötött puff egy vidám színben, melyre öröm leülni – kiváló megoldás! Egy puff semmi esetre sem nevezhető hatalmasnak, így ormótlan sem lehet. Nagy előnye, hogy kis helyen is elfér, így nem kell hosszan kerülgetni. Ráadásul a szivárvány minden színében kapható. Ugyan nem olyan ó, mint egy babzsák, de kiváló opció lehet helyette. Ráadásul a lakás minden pontján jól mutat. Lehet a nappali része, egy letisztult fekete, fehér vagy fehér színű puff, de akár az előszobába toppanó vendégeket is fogadhatja egy ilyen mókás ülőalkalmatosság egy vidám színben. Ráadásul a különböző stílusú otthonoknak is kiváló kiegészítője lehet. Akár egy minimalista stílusú lakás elegáns kiegészítője letisztult formájával, akár egy skandináv stílushoz passzoló puffot.

Élénk színű kötött puffok modern formákkal ötvözve

 A dodo.hu webáruházban forgalmazott puffok elegáns, letisztult formáikkal nagyszerűen illenek bármely modern lakásba. Ugyanakkor vidám színeikkel és kinézetükkel egyfajta lezserséget is árasztanak, így a fiatalok számára szinte kötelező darab. Ráadásul kényelmesek is. A puff kiválóan illik a gyerekek szobájába is, hisz mi lehetne mókásabb, mint egy élénk színű puffon ülve odatelepedni a kisasztalhoz játszani. De, a tinédzserek is odáig lesznek a nem mindennapi dizájnnal rendelkező ülőalkalmatosságért. A dodo.hu – n hatalmas választékban találja meg ezeket a nagyszerű puffokat, melyek az egész szobát feldobják.