Korszerű hőszivattyú a lehető legjobb áron!

A hőszivattyúk látszólag szembeszegülhetnek a termodinamika törvényeivel, mert sokkal több egységnyi hőt (vagy hűtést) tudnak leadni az elfogyasztott elektromos energiaegységenként. Ennek az az oka, hogy hőt vonnak el az elpárologtató környékéről, és a hőt a kondenzátor körüli környezetbe vezetik.

Korszerű hőszivattyú rendelhető a fisherklima.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és mindent megtudhat a hőszivattyú kínálatunkról ami csak érdekelheti. Az elektromos energiát a hő koncentrálására és áthelyezésére használják, nem pedig közvetlenül hőtermelésre, mint egy ellenálló elektromos radiátorban vagy ventilátoros fűtőberendezésben. A motor, a kompresszor és a hőcserélő hatékonyságának javulásával pedig hasznosabb munkát végezhetnek elfogyasztott villamos energiaegységenként. Valójában az izgalmas dolog a hőszivattyúkban az, hogy (elméletileg) akár 10-15-ször annyi energiát tudnak leadni, mint amennyit a kompresszor vezetésével fogyasztanak! Tehát egy élvonalbeli lakossági hőszivattyú 600% -os hatékonysággal képes hőt szállítani, szemben a gázmelegítővel 50% és 95% között.

Ha a villamos energiát megújuló villamos energiával állítják elő, az elképesztően csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását. Azt az általános hatékonyságot, amellyel a hőt egy hőszivattyú vagy hűtőberendezés továbbítja, teljesítmény-együtthatójának (COP) vagy energiahatékonysági mutatónak (EER) nevezik – ezek a kifejezések valóban ugyanazt jelentik. Ez egyszerűen a hasznos fűtés vagy hűtés aránya osztva a bemenő teljesítménnyel. Az 5 -ös COP -pal rendelkező légkondicionáló ötször annyi fűtést vagy hűtést biztosít, mint amennyi villamos energiát használ. Bővebb leírásért és információkért nézzen be a fisherklima.hu-ra.