Kémiai hámlasztás az arcbőr hibái ellen

Egyenetlen az arcbőre? Nem tud megszabadulni a pattanásoktól és a hegektől? Esetleg megjelentek már rajta az első ráncok? Talán öregségi foltokkal is küzd? Akkor Önnek kémiai hámlasztásra van szüksége. Ez az eljárás felgyorsítja a bőr hámlásának természetes folyamatát miközben sejtmegújító hatással is bír. Elvégeznie viszont csak szakértő orvosnak szabad, így legjobban azt teszi, ha a Körúti Orvosi Centrumhoz fordul segítségért, ahol nemzetközileg is elismert szakorvosok és hozzáértő személyzet végzi el a szükséges feladatokat.

A kémiai hámlasztás TCA vagy másképp triklór-ecetsav segítségével varázsolja fiatalossá az arcbőrét. Ha Önnek is felületes ráncai és pigmentfoltjai vannak, akkor ez lehet az eljárás, amely megszabadítja Önt tőlük. Válassza a kémiai hámlasztást, amennyiben az öregségi foltjaitól vagy az egyenetlen felületű arcbőrétől válna meg! Ezzel a szakértők által végzett eljárással Ön fájdalom nélkül és akár 30 perc alatt számolhat le ezekkel a kellemetlenségekkel. És, hogy mi mindenre jó még a kémiai hámlasztás? Remekül kezelhetők vele még a szőrbenövés és a begyulladt szőrtüszők is. Intsen búcsút a napozás után fáradtnak tűnő vagy barna foltos arcbőrének! Felejtse el a pattanásokat! Itt az ideje, hogy a Körúti Orvosi Centrum korszerű anyagai és technikái által Ön is diszkrét körülmények között térjen vissza régi önmagához.

Amennyiben Önnek is elege van már abból, hogy a drágábbnál drágább krémek sem hoznak tartós változást, itt az ideje, hogy végre valami mást is kipróbáljon. Egyeztessen velünk időpontot a +36 30 545 4159-es és a +36 30 647 0956-os telefonszámok egyikén, vagy online az info@koc.hu e-mail cím segítségével! Ha további információra lenne szüksége velünk és az eljárással kapcsolatban, keresse fel weboldalunkat, a www.korutiorvosicentrum.hu-t!

Vélemény, hozzászólás?