Katalizátor és egyéb alkatrészek jó áron!

Az autók menet közben nagy mennyiségű füstöt és gázt, más néven kibocsátást termelnek. A kibocsátások hozzájárulnak a légszennyezéshez, ezért az Egyesült Államokban 1963-ban elfogadták a tiszta levegőről szóló törvényt, amely segít csökkenteni a számos iparág által termelt szennyezés mennyiségét.

Minőségi katalizátor a legjobb áron várja az alkatreszek.hu weboldalon, tehát ha ön is éppen katalizátort keres, akkor nem árthat benézni weboldalunkra és itt mindent megtalál ami érdekelheti ezzel kapcsolatban. A járművek modern kipufogórendszere számos olyan alkatrészt tartalmaz, amelyek segítik a károsanyag-kibocsátás csökkentését és környezetbarátabbá tételét. Ezen alkatrészek között van egy katalizátor, amely sok autógyártónak segített megfelelni a nemzeti kibocsátási szabványokról szóló törvényben meghatározott szabványoknak. A katalizátor a kipufogórendszer fontos része. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon az autójában betöltött szerepéről. A katalizátor története a 19. század végére nyúlik vissza, amikor Franciaországban néhány prototípust kifejlesztettek. Az 1950-es évek közepén Eugene Houdry francia gépészmérnök szabadalmat kapott a benzinmotorok katalizátorainak fejlesztésére irányuló kutatásaira.

Houdrynak a katalizátor fejlesztése abból adódott, hogy aggodalmát fejezte ki a díjköteles füstgázzal és az autók kipufogógázaival kapcsolatban a levegőszennyezés miatt. Látta a Los Angeles-i tanulmányok eredményeit, és füstkémények átalakítóin kezdett dolgozni. A katalizátorokat az 1960-as évek elején bevezetett károsanyag-kibocsátás-szabályozást követően fejlesztették tovább. Az első sorozatgyártású katalizátort 1973-ban hozták létre az Engelhard Corporationnél, és az alkatrész széles körű alkalmazása 1975 körül kezdődött. További részletekért és katalizátor rendelésért nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.