Izgalmas, nyári Vivid Colorgel

A Vivid Colorgel lehetőségek tárházát nyitja meg előtted és vendégeid előtt. Ezek a csodás, színes zselék messziről vonzzák a tekintetet. A gyönyörű, izgalmas árnyalatoknak köszönhetően csodaszép, nyárias manikűrt készíthetsz!

Vivid color bármely manikűrt képes különlegessé tenni. A nyár beköszöntével a körmök is élénkebbek, vidámabb színűek lesznek. Az élénk, izgalmas zselék segítségével igazán vidám manikűröket lehet készíteni. Vannak, akik az egyszínű körmök hívei, mások a konzervatív francia manikűrt részesítik előnyben és megint mások a különleges minták, már-már absztrakt művészet hívei. A MarilyNails Vivid Colorgel segítségével mindhárom típusú vendég kedvére tehetsz. Bármely manikűr feldobható egy kis vidám színnel. A Vivid color kiváló pigmentáltsággal rendelkezik, akár egyetlen rétegben is kiváló fedést nyújt, ráadásul nem kell hosszan köttetni. Állaga is tökéletes, hiszen akár a tégelyben lévő állagban is tökéletesen használható, de akár fényzselével hígítva is kiválóan használható. A nailart végtelen lehetőségei tárulnak fel előtted, ha a MarilyNails Vivid Colorgeleket vegyíted egymással. Az élénk színhez fehéret adva pasztel színt tudsz létrehozni, feketét használva pedig sötétítheted az adott színt.

Az élénk színeket használva igazán vibráló, vibráló, nyárias manikűröket tudsz létrehozni, illetve egyedi, izgalmas mintákat készíthetsz! Érdemes körülnézni a MarilyNails webáruházban, ahol kiváló ecseteket találhatsz a könnyebb alkotás érdekében. Az egyedi minták megalkotásához az M0-s vagy M2-es ecseteket ajánljuk, míg az M6-os ecset a teli szín esetén ideális választás. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a marilynails.hu webáruházba, ahol széleskörű, minőségi kínálatból válogathatsz!