Italwax gyanta rendelés versenyképes áron!

A puha gyantával ellentétben, amelyhez csíkok használata szükséges, az egyedi keménygyanta-keverékünk az egyetlen anyag, amire szükségünk van, hogy bőre selymesen sima legyen. Megszárad és zsugorodik, körülveszi a szőrt, rugalmas csíkká alakulva. A gyanta csak a szőrtüszőhöz tapad, a bőréhez nem. Ez egy egyszerű, fájdalommentes eltávolítási folyamatot eredményez.

Italwax gyanta rendelés várja a probeauty.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk bátran és győződjön meg a saját szemével arról, hogy megéri kipróbálni az italwax gyantagyöngyöket. Mostmár tudja, hogy egyedi keménygyanta-keverékünk nem tapad a bőrhöz, így az eltávolítási folyamat sokkal kényelmesebb. Ahelyett, hogy a kiütések, vágások és bőrirritáció miatt aggódna, csak a szőrszálak tényleges eltávolítását fogja érezni. Csakúgy, mint a lágy gyanta, a kemény gyanta is eltávolítja a szőrszálat a gyökértől, így a szőr visszanövése hosszabb ideig tart, mint a borotválkozás vagy a szőrtelenítés egyéb formái esetében. Az egyedi keménygyanta-keverékünk használatának azonban megvan az a képessége, hogy bármilyen szögből eltávolítja a szőrt. A lágy gyantánál, ha a kozmetikus a szőrnövekedéssel egyező irányba húzza le a gyantát, az eltorzíthatja a szőrtüszőt. De mi történik, ha a szőr nem ugyanabba az irányba nő? Az italwax gyanta esetében a szőrtüsző bármilyen szögből eltávolítható anélkül, hogy a szőrtüsző vagy a bőr károsodásának veszélye fennállna.

Végül a keménygyanta újra felvihető ugyanarra a területre ugyanazon a gyantázás során. Puha gyanta esetén, ha néhány szőrszál kimarad, valószínűleg csipesszel fogják befejezni a folyamatot. Keménygyanta használatakor, ha néhány kósza szőrszál marad, az italwax megoldja minimális fájdalommal. További részletekért és rendelésért megéri benézni a probeauty.hu weboldalra.