Hideg ital automata bérlés, kedvező feltételekkel

Nincs is jobb a rekkenő hőségben, mint felfrissülni egy hideg innivalóval. Azonban ezt sok esetben felettébb nehéz kivitelezni. A termosz és a hűtőtáska nem mindig vállalható opció. Szerencsére mióta léteznek italautomata berendezések, e tekintetben könnyebb az ember élete.

A több, mint 15 éve működő Automatic Hungary kedvező feltételekkel biztosítja az ital automata bérlés lehetőségét. Weboldalukon, az automatichungary.hu-n megtalálhatók az italautomata berendezések paraméterei, műszaki specifikációi. A gépek dekoratív, modern megjelenésük révén bárhol jól mutatnak, üzembe helyezésükhöz pedig csak áramellátásra van szükség. Használatuk rendkívül egyszerű, a termék árának kifizetése után csak ki kell választani a megfelelő gombot, s a következő pillanatban már kézbe is kerül a hűs nedű. Az automatichungary.hu kínálatban különböző tálcaszámmal és eltérő kapacitással felruházott gépek között válogathatnak az érdeklődők.

Fontos megjegyezni, hogy automata bérlés esetén nem a bérbeadót terhelik a szervizelés, feltöltés és egyéb géppel kapcsolatos teendők, hanem a bérlőt. Az ital automata bérlés lehetősége azok számára kedvező, akik nem kívánnak megvásárolni egy automata berendezést. Bérlés esetében az ügyfélnek regisztrált üzemeltetővé kell válnia, hogy az ital automata bérlés jogszerűen, szabályosan történjen, továbbá tevékenységét a NAV és a DATRAK Kft. felé is be kell jelentenie. Ebben természetesen igény szerint segítenek az Automatic Hungary munkatársai. A bérlés feltételeit és részleteit személyes konzultáció során osztja meg a cég ügyfeleivel. Forduljanak hozzájuk bizalommal a weboldalon található elérhetőségeken, hogy az ital automata bérlés a legegyszerűbb és legkényelmesebb módon történjen!