Helikális kuplungok, flexibilis kuplungok a műszeriparban

A cégünk megalakulást követően mára már számos szolgáltatással és különféle termékkel rendelkezünk, ám az egyik legrégebben gyártott termékek közé sorolandó a fémtermékek közül a kuplung és a szorító gyűrű.  

További infókért kattintson a weboldalunkra, ahol minden további bővebb információt megtudhat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon. A cégünk mára már egy olyan CNC megmunkáló parkot alakított ki, amely kifejezetten a termékek megmunkálásához szükséges. Az első években kizárólag Svájcba kezdtük elszállítani a különféle termékeinket, majd mára már 60 másik országba is exportálunk. A gyors szállítási idő főként annak is köszönhető, hogy nagy készlettel rendelkezünk így az ügyfeleinknek számára a lehető legrövidebb időn belül tudjuk leszállítani a megrendelt termékeket. A kuplungokat alumíniumbólés nemes acélból készítjük. A vállalkozásunk főként az egyedi és különleges darabok előállítására specializálódott. A tömegtermelésben is részt veszünk, ám minden egyedi kérést meghallgatunk és azok maximális kivitelezésére törekszünk.Ugyanis számunkra főként ez jelenti a kihívást.

többek között ebből is következik az, hogy az szívesen együtt működünk az Önök által alkalmazott mérnökökkel, hogy új jelhasználási területekre vagy extra speciális designokat készítsünk el. Az általunk előállított termékek felhasználási területe nagyon széles körű, többek között megtalálhatjuk őket a kódoló, átalakító, léptető motorok, mindenféle szervo eszközöknél, illetve az ipari automatizálásnál is, stb. A szorítógyűrűk több méretben is kaphatóak,melyek készülhetnek acélból és öntöttvasból egyaránt. A vállalkozásunkról fontosnak tartjuk még elmondani, hogy 100%-ban magyar!