Foci eb tv közvetítés elérhető online

A várva várt Európa bajnoki döntőt a Wembley Stadionban rendezik meg, és ez nem változott a járvány miatt sem. Mivel a járvány Európában is érvényesül, ennek a 12 tagú tornának az életképessége kérdéses, de eddig a tervek szerint idén június és július között fogják megtartani.

Foci eb tv közvetítés elérhető a focieb2021.hu weboldalra látogatva, tehát látogasson el ide és tudjon meg mindent amit tudni érdemes a tv közvetítésről. Miután a tervezett 12 befogadó országgal virtuális találkozót szervezett, Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke kijelentette, hogy nincs terv a jelenlegi menetrend megváltoztatására: „Az UEFA 2021-es európa bajnokságát az eredetileg tervezett 12 városban tartjuk meg. Az UEFA főnöke szerint az európa bajnokság a nemzeti labdarúgó-válogatottak kiemelt tornája és kritikus tőkeforrás a helyi futballfejlesztés számára. Mivel a kontinens küzd a járvány visszaszorításáért, és a fertőzési arány még mindig magas, nehéz elképzelni, hogy ez a bajnokság az eredetileg tervezett módon fog menni. Az igazság az, hogy az Euro 2020-at egyszeri multinacionális versenyként akarták megtartani, megemlékezve annak gyémánt évfordulójáról, és több nemzet is otthont fog adni emiatt a meccseknek.

A jelenlegi COVID-19 fenyegetéssel a játékosok, a rajongók, a média és a személyzet többféle útvonala súlyosbítja a fertőzések arányát. Magas fertőzöttségi és halálozási arány esetén a legvalószínűbb, hogy a stadionokat nem töltik be ezen a nyáron a szokásos módon. A folyamatban lévő COVID-19 vakcina bevezetésével azonban valószínűleg nem minden meccset fogunk látni zárt ajtók mögött. Már elterjedt a hír, hogy a stadionok tömegek számára nyitottak lesznek. A rajongóknak azonban be kell oltatniuk magukat, mielőtt az Euro 2021-re utaznának. Bár valószínűtlen, vannak olyan források, amelyek azt állítják, hogy a bajnokság zárt ajtók mögött és egyetlen városban zajlik a tervezett 12 helyett. További részletekért és leírásért látogasson el a focieb2021.hu weboldalra.