Élményfestés – Festeni mindenki tud!

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, mindenki tud festeni. Igen, még te is. Te, aki utoljára általános iskolában ragadtál ecsetet. Ha nem hiszed, érdemes élményfestésre jelentkezned, ahol te is megbizonyosodhatsz arról, hogy igenis tudsz festeni, sőt, még élvezed is!

Élményfestés kiváló módja annak, hogy az ember kiszakadjon a rohanó mindennapokból, ecsetet ragadjon és kiélje kreativitását. Sokan csak legyintenek és arra hivatkoznak, hogy ők aztán nem tudnak festeni, rajzolni is csak pálcikaembert. Az Alkotás utca élményfestésén a résztvevők többsége évekkel ezelőtt ragadott utoljára ecsetet és hasonlóképp gondolkodik, mint az előbb említettek. Az élmény festés végén viszont mindenki előtt egy kész remekmű áll. Félreértés ne essék, itt senki nem az alapoktól kezdve tanul meg festeni, hanem profi instruktorok segítik a résztvevők munkáját. Semmi egyebet nem kell vinni, csak egy nagy adag lelkesedést. Az élményfestés során mindenki jól érzi magát és az alkotás ideje alatt csak a kép elkészítésére koncentrál!

Fess egy képet!

Hidd el képes vagy rá! Természetesen az elkészült remekművet megtarthatod, sőt, akár tovább is ajándékozhatod egy szerettednek, ismerősödnek. Ha viszont magát az élményt akarod ajándékba adni, akkor érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra, ahol megtekintheted a dizájnos, egyedi ajándékutalványokat. Biztos lehetsz benne, hogy a megajándékozott nagyon hálás lesz az élményért és szívesen ragad újra ecsetet. Bővebb információkért és az ajándékutalványok megtekintéséért érdemes ellátogatni az alkotasutca.hu weboldalra! Itt akár jelentkezhetsz is az élményfestésre, sőt akár gyermekednek való élményfestést is találhatsz, így a kicsik is részesülhetnek élményfestésben!