Egyszerűen lehelyezhető geotextília a kertek gyomosodása ellen!

Egy ingatlan szép és rendezett összképét maga az épület, s annak gondozott környezete alkotja meg. Így az előkertek, kiskertek, udvarok karbantartása egy fontos feladat, ha a cél egy esztétikus utcakép megteremtése.

Geotextília felhasználásával ez könnyen elérhető. A geotextília igazán különleges anyag, mely többnyire talajtakarásra használatos. Alkalmazásával csökkenthető a gazolással járó sok hajoldozás, fáradozás, s persze az erre fordított rengeteg idő. Mindemellett különböző gyomirtó vegyszereket sem kell fújkálni annak érdekében, hogy dekoratív kerti hangulat legyen a ház táján. A sunikft.hu webáruház forgalmazásában tekercses és csomagolt változatban szerezhető be ez a rendkívüli kerti eszköz. A szakértők a tekercses kiszerelést nagyobb területek takarásához, esetleg kerti tavak fóliázásához javasolják, az előre csomagolt típust pedig kiskertbe, ahol pazarlás nélkül használható fel a kiválasztott méret.

A geotextília lehelyezése nem igényel szakemberi segítséget, bárki könnyedén elkészítheti magának, csupán némi elszántság szükséges hozzá. A tereprendezést követően a méretre vágás következik, majd a rögzítés. A növények a geotextília lehelyezése előtt és után is földbe kerülhetnek. A geotextília a folyamat végén általában egy takaró réteget kap, mely többnyire fenyőkéreg, de sokan alkalmazzák a murvát, kőzúzalékot is erre a célra. A sunikft.hu webshopból többféle anyagsűrűségű geotextília vásárolható meg, mindezek fekete és fehér színben érhetőek el. Ennek az anyagnak az elkészítéséhez változó gyártási technikákat alkalmaznak, ám a SUNI Kft. a nem-szőtt, tűnemezelt kategóriába sorolható geotextíliák forgalmazására specializálódott. Rendeljék meg tőlük kedvező áron a szükséges mennyiségű geotextíliát, hogy a kert gazmentesen ragyogjon!