Derékfájdalom kezelése hatékonyan és gyorsan

A gerinc- és derékfájdalom számos ember életét keseríti meg nap, mint nap, ugyanis a leggyakoribb mozgásszervi panaszok egyike. A derékfájdalom tünetként többféle megbetegedésre is utalhat, ezért különösen fontos a szakszerű orvosi kivizsgálás, hogy kiderüljön mekkora a baj. Ezenkívül a fájdalomcsillapításról is gondoskodni kell, hiszen a mindennapos fájdalom komoly életminőségbeli romláshoz vezet.

Derékfájdalom kezelése során az elsődleges lépés az állandóan fennálló, mindennapokra kiható fájdalom mérséklése. Ez többféle módon is történhet, például tablettákkal. Viszont ezek hátránya, hogy idővel komoly gyomorsav alakulhat ki. Sokkal jobb választás a külsődlegesen alkalmazandó Dolixir, mely tizennégy hatóanyag kombinációjából jött létre. A készítmény nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt, így például szintetikus illatanyagot, alkoholt vagy tartósítószert. A spray kialakítás különösen praktikus, mivel így nem kell az étkezésekhez igazítani a használatot. Sőt, akár több családtag is tudja egy időben alkalmazni.

A fájdalomcsillapítás mellett annak is utána kell járni, hogy pontosan mi okozza a fájdalmat. Nem csupán a tünetet kell kezelni, hanem a probléma forrását. A derékfájdalom hátterében olyan apró ok is állhat, mint egy rossz mozdulat, de akár gerincferdülés, lumbágó, porckorongsérv, de akár nyaki eredetű gerincbetegségek is állhatnak a háttérben. A szakorvosi vizsgálatot követően megkezdődhet a kezelés. A rendszeres testmozgásnak komoly szerepe van a gerincpanaszok elkerülésében. Ezenkívül gerinckímélő életmód kialakítására van szükség, melynek része a napközbeni séta, a gerinckímélő fekhely kialakítása és a test naponta többször történő átmozgatása. Bővebb információk a dolixir.hu weboldalon érhetők el.