Budapesti szabadulószobák – Szabadulj, ha tudsz!

A fővárosban élők számára rengeteg lehetőség áll rendelkezésre szabadulószobák terén, így, ha szeretnétek egy kis izgalmat átélni, akkor érdemes ellátogatni valamelyik fővárosi szabadulószobába, ahol próbára tehetitek magatokat.

Budapesti szabadulószobák – A szabadulószoba téma igen csak kedvelt, olyannyira, hogy sok rendezőt is megihletett. A nézők előszeretettel nézik ezeket az izgalmas filmeket és gyakran csak legyintenek, hogy a főszereplő miért nem vesz észre bizonyos egyértelmű jeleket vagy miért azt csinálja, amit. A szabadulószobáknak köszönhetően belecsöppenhetsz egy izgalmas történetbe lehetőséged lesz átvenni a főszereplő helyét és bebizonyítani, hogy te képes lennél időben kijutni a szabadulószobából. Természetesen nem egyedül mész be a szabadulószobába, hanem a barátaidból vagy családtagjaidból álló csapattal. Minden szabadulószoba esetében megvan az adott létszám, hogy hány ember mehet be, ez általában előre fel van tüntetve Az idő is megvan szabva, általában hatvan perc áll rendelkezésre. Minden szobának megvan a maga egyedi története, így a berendezés is eltérő egy-egy szoba esetében. Tehát, ha sikerült kiszabadulnotok egy szabadulószobából, számtalan másikat még kipróbálhattok!

Budapest legjobb szabadulószobái

A fővárosban különösen nagy választék áll rendelkezésre szabadulószobák terén, ráadásul ezek kiváló történettel és feladványokkal rendelkező szobák, így biztosan sokáig fogjátok még emlegetni az élményt. Ha ellátogatsz az exitgames.hu weboldalra, akkor ezeket meg is tudod tekinteni, sőt online lefoglalhatod őket. Érdemes ellátogatni a weboldalra, ugyanis bizonyos időközönként nagyszerű akciókat is kifoghatsz. Gyűjtsd egybe barátaid, családod, vagy akár kollégáid és tegyétek próbára magatok!