Biztonságos és minőségi hágcsó létra

A gravetti rögzített acéllétráit olyan helyekre tervezték, ahol biztonságos, szilárd függőleges mászásra van szükség. A hágcsó fix acél létrák a legfelső leszállófelületen áthaladó kapaszkodók nélkül kaphatók.

Hágcsó létra várja a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk ha rendelni szeretne egy profi, ipari létrát biztonsági elemekkel. Az OSHA biztonsági ketreceket ír elő a 20′-nál magasabb létramagasságnál. Minden rögzített létra megfelel vagy meghaladja az OSHA 1910.27 és 1926.1053 szabványokat. Az összes 15-25 létrafokú sorozat ketreces modellje 2 részből áll. Az összes 26-30 lépcsős modellt 3 részre osztva szállítjuk. A biztonsági ketrecekkel ellátott rögzített létrák szabványos rögzített acéllétrák biztonsági ketrecvédelemmel kombinálva. 10″-től 29″-ig terjedő méretben kaphatók, és ideálisak a sraffozáshoz vagy az oldalsó lépcsőkhöz való hozzáféréshez. Az OSHA tervezésű biztonsági ketreceknek kiszélesedő alsó nyílása van a könnyű belépéshez. A létrák sokoldalú kombinációkat kínálnak, amelyek számos felhasználásra alkalmasak, és érvényes gazdaságos megoldást jelentenek: gépekhez való hozzáférés, tetők megközelítése, ellenőrzési, karbantartási és kémények, homlokzatok, silók, emelvények, futódaruk. stb.

A gravetti vezető szállító a kereskedelmi tetőlétrák és lépcsőrendszerek terén, átfogó rendszertervezési, telepítési és magassági biztonsági tanúsítási szolgáltatásokat kínálva. Az Anchor Safe létra- és lépcsőrendszerek rendkívül költséghatékonyak, karbantartást nem igényelnek, és a gravetti.hu-n elérhetők. létrát és lépcsőrendszert úgy terveztek, hogy megfeleljen az Ön telephelyének speciális igényeinek, a legmagasabb minőségű termékek felhasználásával. Bővebb leírásért megéri benézni a gravetti.hu weboldalra.