BB krém – táplál és elfed

A legtöbb nő odáig van a praktikus darabokért, különösen, ha szépészeti cikkről van szó. A BB krémek igazán népszerűek, ami annak köszönhető, hogy ez a típusú krém egy nappali krém és egy alapozó hatásait kombinálja egy termékben. Természetesen ezek közt is vannak olcsóbb és igazán minőségi, luxus darabok.

BB krém ma már a bőrkezelési rutin kötelező darabjává vált, ami nem is csoda, hiszen egy igazán praktikus és hasznos termékről van szó. A BB krém egy rövidítés, melynek jelentése „beauty base” vagyis a szépség alapja. De, említik még „blemish balm”-ként is, ami annyit tesz hibajavító balzsam. A BB krém egy forradalmi termék, mely újdonságként robbant be a szépségcikkek világába. Ha Önnek is fontos a minőség és számít, hogy mit ken bőrére, akkor érdemes a DRHAZI BB krémet választani, nem pedig egy olcsóbb, ám de silányabb terméket levenni a drogériák polcáról, amelynek a csomagolása ugyan vonzó lehet, azonban a termék összetevői és hatóanyagai már kevésbé. A BB krém abban az esetben ideális, ha valaki szereti az all in vagy 2in1 megoldásokat, illetve gyors megoldásra van szüksége, azonban úgy, hogy az ne menjen az ápolás vagy a kiváló végeredmény rovására.

A BB krém alapvetően egy színezett nappali krém, így az ereje és különlegessége is ebben rejlik. Ápol és elfed egy időben. Ez a termék jóval többet tud, mint egy alapozó vagy egy arckrém külön-külön. A DRHAZI BB krém olyan hasznos összetevőket tartalmaz, mint a C- és E-vitamin, a növényi kollagén, az antioxidánsok, az öregedésgátló hatóanyagok és a fényvédőfaktorok. Éppen ezért rendkívül jó hatással vannak a bőrre. Ráadásul a BB krém könnyed textúrával rendelkezik, így könnyű használni. A kré elfedi a piros foltokat és a különféle bőrhibákat, továbbá üde, egyenletes bőrt varázsol használójának. Bővebb információk a webshop.drhazi.hu webáruházban találhatók!