Balatonboglár hajóbérlés lehetőség

A balatoni hajózásnak van egyfajta semmihez sem hasonlítható, különleges atmoszférája. A vízen ringatózó hajó, a napsütés és a lágy szellő segít ellazulni, elfeledkezni a mindennapi problémákról. A Phoenix névre keresztelt vitorlás ideális a balatoni hajózás élményének átélésére.

Balatonboglár hajóbérlés ideális választás különleges élményekhez. A Balaton több szempontból is különleges. Nem csupán a vízben pancsolni szuper élmény, hanem egy vitorlás hajón is szuper élmények élhetők át. A Phoenix nem egy egyszerű kis hajó, hanem egy harminc fő befogadására alkalmas, 16,4 méter hosszú és 3,7 méter széles impozáns két árbocos vitorlás hajó. A főárbóc 19,6 méter magasra ér, míg a Bezan árbóc 12,3 méter magas. A Phoenix mögött hatvannégy évnyi balatoni sétahajózási tapasztalat van, így megbízható jármű. A hajó kiváló romantikázásra a naplementében vagy jegyesfotózáshoz. A hajó fedélzetén igazán különleges képek készülhetnek. Mivel a hajó nagy létszám befogadására is alkalmas, ezért csapatépítő programok helyszínéül is szolgálhat. A hajó fedélzetén bárki átélheti a szabadság érzetet.

A vitorlázás nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is különleges élmény. Még a kisebbek is jól érzik magukat a fedélzeten és gyakran sokkal érdeklődőbbek, mint a felnőttek, mindenről tudni szeretnék, hogy mi micsoda. A vitorlázás feledhetetlen élmény az ezerarcú Balatonon. Ha egy igazán különleges élményben szeretnél részesülni vagy szerelmed akarod meglepni egy nem mindennapi, romantikus élménnyel, akkor érdemes a Phoenix vitorlázást választanod! A vitorlás és a programok kapcsán bővebb információkat tudhatsz meg a yachtparty.com weboldalon, ahol természetesen elérhetőséget is találsz! A weboldalon minden hasznos információt megtalálsz egy helyen!