A betonblokk ár kedvező a gravetti.hu-n!

A teljesen tömör betontömbök szürke tégláknak tűnnek, de általában nagyobbak. Jók olyan falak létrehozására, amelyek védelmet nyújtanak az elemekkel, például az erős széllel szemben. Használhatók olyan projektekhez is, mint például a kerti falak és a virágtartók, a támfalak, az alapok, a lépcsők és a tűzrakók.

A betonblokk ár végtelenül alacsony a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon, itt a helye nálunk ha önnek is minőségi blokkokra lenne szüksége építkezési projektjéhez. A tömör betontömbök általában nehezebbek, mint az üreges blokkok, de olcsóbbak is lehetnek. Az üreges betonblokkok többféle méretben kaphatók. Ezek a blokkok leggyakrabban szürkék, de különböző színekben is megtalálhatók, beleértve a barna és sötétvörös színben is. Íme néhány az Ön számára elérhető lehetőségek közül. A falazóelemek sarkának összekötésére az építőiparban betonfeszítő blokkokat használnak. Az arcukat párhuzamosan helyezik el a fal homlokzatával. Ahogy a neve is sugallja, a pillérblokkokat leggyakrabban oszlopok vagy stégek építésére használják. Dupla sarokblokknak is nevezik, és úgy tervezték őket, hogy mindkét végük látható legyen. A pillérblokk az a fajta tömb, amikre sokan gondolnak, amikor a betonblokkok kerülnek szóba, és gyakran nagy mennyiségben kaphatók az építőipari boltokban.

Csatornázott vagy gerenda blokkoknak is nevezik őket, a szemöldöktömbök U-alakjukról ismerhetők fel. Az U-forma által létrehozott mély hornyok, amelyek ezen blokkok hosszában futnak, betonnal és betonacélokkal vannak kitöltve. A szemöldökgerendák előkészítésére használják, általában az ajtók és ablakok tetejére helyezik el, hogy átadják a felülről lenyomó terhet. Bővebb leírásért és rendelésért mindenképpen nézzen be a gravetti.hu weboldalra.