Vezérműszíj, vezérlés csere olcsón!

Ha ön is szeret vezetni, utazni, azonban vezérműszíj szakadás akadályozza ebben, akkor nagyon jó helyen keresgél, hiszen a csapatunk, könnyen, gyorsan és hatékonyan fog dolgozni azon, hogy ezt a kellemetlen hibát orvosolni tudja, és ezáltal ön, gondtalanul folytathassa vagy éppen elkezdhesse útját a gépjárművével. Nálunk garantáltan tapasztalt és megbízható emberek állnak majd az ön rendelkezésére, és teljes odaadással dolgoznak majd a problémamegoldáson.

Vezérműszíj, vezérlés csere! Olyan problémákat is könnyedén megoldunk, mint például a szelep-szár görbülés, szelep-szer törés, hengerfej sérülések, ezáltal megóvva a motor vezérlését az összeomlástól. Ha bármilyen hibát észlel ne próbálja egyedül, tapasztalat és kellő felszerelés nélkül megoldani, kezelni a helyzetet, mert az esetek többségében nem fog sikerülni, és további károkat okozhat a gépjárművében. Ehelyett forduljon hozzánk és bízza magát szakembereinkre. Ha minket választ, akkor garantáltan nem fog csalódni, ugyanis vezérlés cserét fogunk végrehajtani, ami azt jelenti, hogy a vezérműszíjat a hozzá tartozó járulékos kisebb alkatrészekkel együtt cseréljük majd ki. Bárhonnan is vásárolt vagy akar vezérműszíjat vásárolni, sajnos előbb vagy utóbb önnek is szembe kell majd néznie azzal a problémával, hogy ezek a fontos alkotóelemek meggyengülnek, majd elszakadnak, teljesen tönkremennek, használhatatlanná, működésképtelenné válnak, ezért ajánljuk a kedves ügyfeleink és mindenki számára azt, hogy minimum öt évenként cseréltesse a gépjárműve vezérlőszíjait.

Ha úgy érzi, hogy itt az ideje egy vezérműszíjcserének, akkor ne habozzon tovább, ne várja meg míg nem tudja beindítani a járművét, hanem azonnal forduljon csapatunkhoz, vegye fel a kapcsolatot  valamely csapattagunkkal. Ezt megteheti a következő telefonszámon: +36 62/ 554- 013. Ha bármilyen kérdése van, ne várjon hanem kérdezzen bennünket az fenti telefonszámon, vagy látogasson el a szegedi Kovács Autó szervizünkbe, amelyet a következő címen talál majd meg: Kossuth Lajos sgt. 87. Köszönjük a bizalmát!