Utánfutó különböző méretekben a Bestrent-nél

Egy kisebb teherbírású utánfutó a szürke hétköznapok ügyes-bajos gondjainak orvoslására. Legyen szó költözésről vagy építkezésről, ez a méret éppen ideális.

Kattintson ide a részletes terméktájékoztatóért! A 750 kg összteherbírású utánfutó remek választás a maga méreteivel. Valamivel több, mint 2 méter hosszú és 1 méter széles rakodási területtel rendelkezik, így remek útitárs lehet például egy költözés során. Oldalfalai pedig lehetővé teszik a biztonságos szállítást. Anyagát tekintve ellenálló és tartós, korrózió veszélye nem áll fenn. Természetesen az utánfutóval való közlekedés szabályait akkor is be kell tartani, ha a vontatmány kisebb tömeg szállítására alkalmas. Ezt a fajta utánfutót zökkenőmentesen lehet vontatni B kategóriás jogosítvánnyal. Azonban azok a személyek, akiknek 2 évnél frissebb a jogosítványuk, nem vezethetnek utánfutóval összekötött járművet, ugyanis rutinjuk még nem elég egy ilyen jellegű komplex manőverezéshez. Erre érdemes odafigyelni!

Az utánfutóbérlés roppant kifizetődő üzlet, ugyanis aki nem használja gyakran, feleslegesen ruházna be rá és fizetné a vele járó állandó költségeket, mint biztosítás, amortizáció, gumicserék és egyebek. Ráadásul nem mindenki él kertes, vagy garázzsal ellátott házban, ahol biztonságban tudhatja vontatóját például a természet okozta károktól. A cég egyaránt kiszolgál magánszemélyeket, kisvállalkozókat és komolyabb társaságokat akár az építőiparban, akár más szférában. A bérlés hogyanja nagyon egyszerű, az árak is könnyedén megtalálhatóak a weboldalon, ám ha mégis kérdés merül fel, a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a megadott telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre az ügyintézők. A bestrent.info weboldal kedvező árakkal és bőséges kínálattal várja meglévő és leendő ügyfeleit.