Terhességi kalkulátor ingyenesen

A terhesség általában 40 hét, ami 280 nap, de ha ismert a menstruáció kezdetének időpontja, akkor az időtartamot 38 hétben adjuk meg. A terhességi kalkulátorral meg lehet határozni a legfontosabb adatokat amik a terhességgel kapcsolatosak, ezért nézzen be bátran hozzánk, hiszen weboldalunkat, a foglaljorvost.hu-t igen hasznosnak fogja majd találni.

Terhességi kalkulátor elérhető a foglaljorvost.hu weboldalon méghozzá teljesen ingyenesen, ezért ha ön is azt szeretné megtudni, hogy mikorra várható a szülés, vagy azt, hogy mikor volt pontosan a teherbeesés ideje, akkor nem kell messzire mennie, hiszen kalkulátorunk gyorsan és egyszerűen kiszámolja majd önnek azt, amit tudni szeretne, csak meg kell majd adnia a ciklus hosszát és az utolsó menstruáció idejét. A menstruációs ciklus általában 28 nap, de természetesen vannak rövidebb és hosszabb ciklusok is, például 27 vagy 29 napos ciklusok. A vérzés első napjától a másik ciklus kezdetéig tart egy ciklus, és a vérzés kezdete utáni két hétben következik be az ovuláció, vagy másnéven peteérés.

Amennyiben bővebb leírást és további részleteket szeretne megtudni a terhességi kalkulátorról erre is van lehetősége, csak látogassa fel a foglaljorvost.hu weboldalt, és itt mindent megtudhat erről a témáról, ráadásul foglalhat majd időpontot különböző szakterületű orvosoknál is. Ha esetleg kérdezni szeretne az időpont foglalással, a terhességgel vagy a terhességi kalkulátorral kapcsolatban, akkor nem árthat felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az office@foglaljorvost.hu e-mail címen, vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 1 700 1494-et és itt minden kérdése azonnal megválaszolásra kerül majd. Terhességi kalkulátorunk pontos és megbízható munkát végez, ezért bízza rá magát bátran.